Opvallende onthulling over de Netflix/Marvel-series

Opvallende onthulling over Netflix/Marvel-series

De Netflix/Marvel series blijken in dezelfde realiteit te bestaan als het MCU.

Jim Pedd, 27-12-2021 14:02

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Vincent D'Onofrio doet een opmerkelijke onthulling tijdens een nieuw interview over de serie Hawkeye. Daarin was hij te zien als Kingpin, het personage dat hij drie seizoenen lang speelde in Netflix/Marvel-serie Daredevil.
Nadat hij tweemaal verslagen wordt door de blinde Matt Murdock, is de 'big guy' terug in Hawkeye en blijkt hij zijn criminele onderneming helemaal opnieuw opgebouwd heeft na de Blip. Volgens D'Onofrio is deze Wilson Fisk dezelfde als te zien was in de Netflix-serie.

Hawkeye-rol
"Ze bestaan niet los. Het gaat om dezelfde persoon," vertelde D'Onofrio tegenover Screen Rant toen hem gevraagd werd of de series in dezelfde realiteit bestaan.

"Ik denk vanuit mijn oogpunt, dat ze net als bij een boel van die Avengers-dingen en MCU-dingen, geprobeerd hebben de delen van het oorspronkelijke canon zoveel mogelijk aan elkaar te verbinden. En dat is wat we gedaan hebben door een band te leggen met Daredevil en omgekeerd."

In Daredevil zie je hoe de schaduwachtige Fisk de Hell's Kitchen opnieuw opbouwt na de Battle of New York. Maar hij wordt verslagen door Daredevil en komt in de bak terecht. In MCU-serie Hawkeye zit hij weer te proberen de stad te heroveren en is hij iemand die moet dealen met Hawkeye en Kate Bishop.

Hawkeye zie je nu in zijn geheel op Disney+.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Netflix, Marvel Studios, MCU, Vincent Donofrio, Daredevil, Hawkeye

Populair nieuws