Ray Santiago en Dana DeLorenzo gecast in 'Ash vs. Evil Dead'

Bruce Campbell keert na 20 jaar terug als demonenslachter Ash.

Zilko Tarici, 12-02-2015 16:25

The Hollywood Reporter weet vandaag te melden dat Starz twee nieuwe acteurs heeft ingehuurd voor de serie Ash vs. Evil Dead. Ray Santiago (Dexter) en Dana DeLorenzo (Califor) zullen te zien zijn naast Bruce Campbell, die terugkeert in de iconische rol van Ash.
Santiago zal de rol spelen van Pablo Simon Bolivar, een idealistische immigrant die de trouwe sidekick wordt van Ash en in de heldhaftigheid van hem gelooft, terwijl hij dat zelf niet doet. DeLorenzo speelt de rol van Kelly Maxwell, een chagrijnige wildebras die haar verleden achter zich probeert te laten en tegen wil en dank betrokken raakt bij het gevecht tussen het Kwaad en Ash en pablo.

Zoals eerder gezegd zal Bruce Campbell opnieuw de rol spelen van de sarcastische held Ash in de tien half uur durende afleveringen van de serie, die later dit jaar zal worden uitgezonden. De opnames moeten dit voorjaar van start gaan. Sam Raimi zal de eerste aflevering regisseren. Ash vs. Evil Dead wordt geschreven door Sam Raimi, Ivan Raimi en Tom Spezialy. Raimi zal ook fungeren als uitvoerend producent, samen met Rob Tapert en Bruce Campbell.

Bron: The Hollywood Reporter

Lees meer over: ash vs evil dead, evil dead, rob tapert, bruce campbell, sam raimi

Populair nieuws