search
Netflix heeft er weer een nieuwe megahit bij
Series / Nieuws

Netflix heeft er weer een nieuwe megahit bij

The Silent Sea van Netflix doet het bijzonder goed en dat zie je terug in de cijfers.

Netflix boekt succes na succes. Nadat de serie Squid Game de best bekeken Original ooit werd op het platform, is er weer een zeer populaire Zuid-Koreaanse serie gelanceerd.

Misschien heeft het wel te maken met precies het succes van Squid Game. Daardoor lijkt het er bijna op dat Zuid-Koreaanse series extra aandacht krijgen. De horrorserie van Yeon Sang-ho, Hellbound, bleek ook enorm goed bekeken te worden. En nu is er nog een succes.

The Silent Sea is een succes
De scifi mystery thriller van Park Eun-kyo en regisseur Choi Hang-yong blijkt ook een succes te zijn op Netflix.

In The Silent Sea zie je hoe een eliteteam naar de maan reist. Zij moeten daar een mysterieus sample van een onderzoeksstation dat al lange tijd verlaten is zien op te halen. Mogelijk is dat sample de sleutel om de voedsel- en watercrisis die de Aarde naar de rand van de afgrond geduwd heeft, op te lossen.

Afgelopen vrijdag ging The Silent Sea in première op Netflix. De serie is volgens FlixPatrol nu al een van de meest populaire nieuwe series op Netflix. Wereldwijd is het nu de vierde meest bekeken serie op de streamingdienst, net na Emily in Paris, The Witcher en La Casa de Papel.

Binge The Silent Sea hier op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen