'Better Call Saul' gaat richting een gruwelijk einde

Better Call Saul gaat richting een gruwelijk einde

Het lijkt er steeds meer op dat Better Call Saul het ergste einde kiest.

Jim Pedd, 29 december 2021 06:40

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het meest verschrikkelijk denkbare einde van Better Call Saul is nu zeer waarschijnlijk geworden. Recent meldde actrice Rhea Seehorn op Twitter dat het einde van seizoen 6 je echt kapot gaat achterlaten.
Seehorn speelt Kim Wexler in de serie. Zij is partner, liefde en echtgenote van Jimmy McGill in Better Call Saul. Haar rol is net zo prominent als die van Jimmy. We zien in seizoen 5 dat ze na haar huwelijk met Jimmy bepaalde veranderingen doorvoert in haar leven. Ze besluit bijvoorbeeld in de finale een schandaal te creëren dat schade op zal leveren voor de carrière van Howard Hamlin. Een keuze die Jimmy shockeert, maar ook bepaald niet onbezorgd achterlaat.

Gruwelijk lot?
Als je het Twitter-bericht van Seehorn meeweegt, begint het er nogal grimmig uit te zien voor haar personage, Kim Wexler.

Bob Odenkirk vertelde nog dat de makers niet van plan zijn om Kim dood achter te laten aan het einde van de serie. Maar het begint er steeds meer op te lijken dat dit toch haar lot wordt.

Immers is Kim niet te zien in Breaking Bad. En dat de serie Jimmy in het verleden niet dood kan maken, betekent dat Kim's dood eerder dat verschrikkelijke zal zijn waardoor we allemaal helemaal kapot zijn tegen de tijd dat de aftiteling begint te spelen.

Tegen het einde van Better Call Saul raken Jimmy en Kim betrokken bij een conflict tussen Gus en Lalo, nadat Mike Ehrmantraut het leven van Gus redt. Kim en Jimmy zijn nu betrokken, wat vooral betekent dat Kim nu onderdeel is van het criminele leven van Jimmy. Of ze nou wil of niet.

Better Call Saul zie je op Netflix.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Better Call Saul, AMC, kim Wexler

Informatie over de serie: Better Call Saul

Populair nieuws