'The Big Bang Theory': Dit zijn de favoriete afleveringen van Johnny Galecki

'The Big Bang Theory': favoriete afleveringen

Johnny Galecki legt uit waarom een aantal afleveringen zijn favoriet zijn.

Jim Pedd, 29 december 2021 om 07:16

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Johnny Galecki onthulde zijn favoriete afleveringen van de geliefde sitcom The Big Bang Theory waarin hijzelf de hoofdrol heeft.
De acteur heeft heel wat om uit te kiezen: gedurende de 12 seizoenen dat The Big Bang Theory liep, werden er uiteindelijk een bijzonder knappe 279 afleveringen gemaakt. We zien daarin hoe vijf nerderige collega's samenwerken en humoristische dingen beleven.

The Big Bang Theory-afleveringen
In een interview benoemde Johnny Galecki vijf afleveringen die voor hem de favorieten zijn. We zetten ze op een rij.

Seizoen 3, aflevering 19, "The Wheaton Recurrence"
In deze aflevering zegt Leonard voor het eerst tegen Penny dat hij van haar houdt. Galecki houdt ervan omdat het "vol persoonlijke momenten zit, waaronder het personage wiens hart gebroken wordt". Daardoor konden ze Leonard wat volwassener laten worden.

Seizoen 4, aflevering 15, "The Benefactor Factor"
Deze laat zien hoe Leonard zich afvraagt of hij met een oudere vrouw naar bed zou gaan in ruil voor een donatie aan Caltech. Galecki vindt het vooral mooi dat hij met Jessica Walter kon werken en dat Penny een kant van Leonard te zien krijgt die ze niet verwacht had.

Seizoen 6, aflevering 8, "The 43 Peculiarity"
Leonard is jaloerse op de nieuwe studiegenoot van Penny. Na een verhitte ruzie, geeft zij toe dat ze van hem houdt. De reden waarom hij 'm leuk vindt? "Dit is mijn favoriete herinnering aan opnames voor een live publiek. Het voelde heel privé, alle camera's, de crew en het publiek verdwenen dat moment."

Seizoen 7, aflevering 3, "The Gorilla Dissolution"
De acteur heeft vooral het gevoel dat Leonard een nieuwe kant krijgt. Hij verlooft zich zelf met Penny en voor de acteur is het vooral enorm lief dat Leonard enorm lang een ring bij zich droeg, maar wilde wachten op het juiste moment om Penny ten huwelijk te vragen.

Seizoen 8, aflevering 22, "The Graduation Transmission"
Deze aflevering moet Leonard een speech geven op zijn oude school, en komen z'n plannen in het geding door slecht weer. Ook dit is er een die hoog op de lijst van Galecki staat.




Bron: Screen Rant

Lees meer over: Johnny Galecki, The Big Bang Theory, CBS

Informatie over de serie: The Big Bang Theory

Populair nieuws