search
'Cobra Kai'-makers willen deze acteur in seizoen 6
Series / Nieuws

'Cobra Kai'-makers willen deze acteur in seizoen 6

Zit Andrew Garfield straks in seizoen 6 van Netflix-hit Cobra Kai?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De Cobra Kai-showrunners speculeren over wat de toekomst zou kunnen brengen als ze bijvoorbeeld de megafan Andrew Garfield zouden casten in het zesde seizoen.

Garfield ken je vermoedelijk als hoofdrolspeler in de The Amazing Spider-Man-franchise van Sony Pictures of van films als Hacksaw Ridge en Silence. De acteur staat bekend om zijn liefde voor de hitserie van Netflix, Cobra Kai, en we weten dat hij er graag in te zien zou willen zijn. Sterker nog: zijn liefde voor de serie leidde zelfs tot een video van de cast van Cobra Kai die hem prees om zijn liefde voor de show.

Cobra Kai-rol?
Cobra Kai pikt de draad dertig jaar na de gebeurtenissen van de Karate Kid-films op en luidt een nieuw tijdperk voor de personages van de serie in.

In een interview vertelde Josh Hurwitz, en van de drie makers van de Netflix-serie, over de rol die hij de Spider-Man acteur misschien wel zou willen geven als het ooit zover zou komen.

"Wat ik je zal zeggen, is dat we zijn reactie zagen en zagen hoeveel hij van de serie hield en allemaal wel heel enthousiast werden. We zijn allemaal fanm" aldus Hurwitz. "Ik denk dat je hem een unieke look en een uniek gevoel moet geven dat niet lijkt op een andere personage in de serie."

Maar of hij te zien zal zijn in een eventueel zesde seizoen? "Het is misschien beter om daar niks over te zeggen. Misschien zit hij wel in de serie en zou ik dan het risico lopen alles te verpesten."

Cobra Kai zie je op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen