De volgende Arrowverse-serie 'Naomi' krijgt z'n eerste recensie: Kijken of skippen?

Arrowverse-serie Naomi krijgt z'n eerste recensie

Naomi heeft z'n recensie gekregen, maar is de nieuwe The CW-serie ook wat?

Jim Pedd, 19 december 2021 om 08:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het Arrowverse lijkt niet te stoppen. Er wordt al een paar weken opgebouwd naar de release van de nieuwe serie Naomi en vandaag verscheen dan eindelijk de eerste recensie van de show. Is 't ook wat?
Naomi draait om het comic-personage bedacht door Brian Michael Bendis, David F. Walker en Jamal Campbell. De serie draait om hoofdpersoon Naomi, een jong meisje op zoek naar haar lotsbestemming en antwoorden.

De eerste recensie
ComicBook.com recenseerde de serie al en schrijft dat de pilot "uniek voelt vergeleken met alles wat je nu kan zien aan superheldenseries."

De show is niet zo flashy als veel van de "andere DC-series van The CW en mist het sterke genre-haakje van een aantal van de DC-series die je nu kan streamen. Maar dat is niet per se iets slechts. Wat de serie namelijk wel heeft, is een boel hart, oprechtheid en persoonlijkheid, evenals een benadering van zijn relatief nieuwe bronmateriaal dat tot iets heel unieks gemaakt zou kunnen worden. Naomi heeft alles in zich om de volgende DC-hit te worden."

Naomi is een tienermeisje dat in een klein stadje in het noordwesten van de Verenigde Staten een vreselijke gebeurtenis meemaakt, waardoor ze superkrachten ontwikkelt. Ze gaat op zoek naar antwoorden en de oorsprong van haar krachten en komt erachter dat niets is wat het lijkt.

Naomi begint op 11 januari.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Naomi, The CW, Arrowverse, Recensie

Populair nieuws