Waarom stopte Marvel met 'Runaways'?

Waarom stopte Marvel met 'Runaways'?

Een van de castleden van de serie Runaways geeft wat hij denkt dat 't antwoord is.

Jim Pedd, 29 december 2021 om 09:45

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Als het op de vele series van Marvel Television aankomt, zijn er een aantal waarvan fans zeker denken: hier moet een remake van komen, of een voortzetting.
Denk aan series als Daredevil, Jessica Jones, The Punisher en Agents of SHIELD. Maar opvallende andere kandidaten zijn misschien ook wel Agent Carter en Runaways. Die laatste serie duurde uiteindelijk drie seizoenen en 33 afleveringen en werd vervolgens gecancelled. Maar waarom?

Waarom een einde
Acteur Greg Sulkin, die een van de rollen speelde in Runaways, was te gast bij de podcast Inside of You van Michael Rosenbaum.

Tijdens de aflevering vertelde Sulkin waarom hij denkt dat Runaways geannuleerd werd.

"Ik denk dat het wat streaming betreft, goedkoper is om het bij drie seizoenen te houden. Ze moeten na het derde seizoen met iedereen in gesprek over een nieuw contract. Ik vond hem een geweldig personage om te spelen en leerde veel over visuele effecten en hoe dat allemaal werkt. Ze hebben er een fortuin aan uitgegeven en het was altijd een droom voor mij om op te nemen bij Paramount. Ik weet nog toen mijn moeder en ik dat bezochten en ik een droom had, en ineens het pasje en de code voor de deuren kreeg."
Bron: Inside of You

Lees meer over: Runaways, Marvel Studios, Greg Sulkin

Populair nieuws