Hoe deze ontzettend gore scène gemaakt werd voor 'The White Lotus'

Hoe deze gore The White Lotus-scène gemaakt werd

The White Lotus bevat een behoorlijk gore scène en die werd als volgt gemaakt.

Jim Pedd, 29 december 2021 10:22

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

The White Lotus is een van de beste streamingseries van dit jaar. In de finale zit een behoorlijk goor moment, waar acteur Murray Bartlett in een nieuw interview uitgebreid over vertelt.
De HBO-serie The White Lotus is bedacht, geschreven én geregisseerd door Mike White. Er werden zes afleveringen gemaakt, rond een groep rijke gasten die aankomt in een tropisch resort in Hawaii en wiens leven compleet op z'n kop komt te staan. Niemand voelt de chaos meer dan het personage van Bartlett, Armond. Als manager van het resort begint het al fout te gaan als hij met Shane in discussie raakt nadat hij per ongeluk de man die op huwelijksreis is de verkeerde kamer geeft.

Het gaat helemaal mis
In de serie raakt Shane compleet geobsedeerd met Armond en het idee dat 'ie mogelijk het op hem voorzien heeft. Hij geniet dus helemaal niet van zijn huwelijksreis met nieuwe echtgenote Rachel.

Aan het einde van de serie neemt Armond wraak op Shane. Hij sluipt zijn kamer binnen en poept op z'n eigendommen. Het is een gruwelijk moment, vooral als Shane per ongeluk Armond neersteekt en doodt aan het einde van de aflevering.

Tegenover The Guardian vertelt Bartlett hoe het gemaakt is:

"Ik zou niet de magie van zo'n magisch televisiemoment weg willen geven [lacht]. Ik kan je wel zeggen dat ik het niet was. Ik bedoel, het was wel knap van mij om dit te doen boven een koffer, maar de rest is in post-productie gemaakt," aldus Bartlett.

"Ik vond het vreselijk toen ik het voor het eerst zag. Om jezelf expliciet te zien poepen op televisie is nogal wat."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The White Lotus, HBO, Mike White

Populair nieuws