'The Book of Boba Fett' krijgt prima aftrap!

'The Book of Boba Fett' krijgt prima aftrap!

Voor je de serie gaat kijken is deze video eigenlijk wel een goede opfrisser.

Bram de Groot, 29 december 2021 om 18:19

Wie is eigenlijk die Boba Fett die vanaf vandaag te zien is in zijn solo Star Wars-serie The Book of Boba Fett? Disney+ heeft een goede opfrisser voor je online gezet. De eerste aflevering van de spin-off van het tweede seizoen van The Mandalorian staat ook vandaag online.
Als je de aflevering nog niet hebt kunnen kijken, dan zijn onderstaande beelden over de zoon van de premiejager Jango Fett die in de prequelreeks opdook. In de originele trilogie is Boba te zien en hij leek in deel zes door te gaan.

Opvallend is dat Jango Fett-acteur Temuera Morrison in de nieuwe series van Disney+ de rol van zoon Boba speelt. Dit keer zien we hem ook regelmatig zonder zijn iconische schermen en vaak met zijn rechterhand Fennec Shand van Ming-Na Wen.

Opfrisser Boba Fett
Hieronder zie je de video Boba Fett’s Journey Across The Star Wars Galaxy van Disney+ en daarin wordt de geschiedenis van het iconische personage uitgelegd aan de hand van beelden uit de eerdere Star Wars-films en de serie The Mandalorian. Volg The Book of Boba Fett nu op Disney+.
Bron: Disney

Lees meer over: Star Wars, The Mandalorian, The Book of Boba Fett, Temuera Morrison, Ming Na Wen

Populair nieuws