search
'Hawkeye' blijkt wel erg bloederig te zijn
Series / Featured

'Hawkeye' blijkt wel erg bloederig te zijn

Hawkeye is voor een Disney-serie nog behoorlijk hard gebleken! De serie is 't bloedigst van alle MCU-toevoegingen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie Hawkeye is dan eindelijk in zijn geheel te zien op Disney+. En dat leidt ons tot een interessante statistiek over de televisieserie van Marvel Studios.

De show heeft een indrukwekkende 'kill count'. Heel wat mensen worden neergestoken of neergeschoten in de serie. Vooral zodra Clint Barton en Kate Bishop echt in gevecht raken met de Tracksuit Mafia gaat het mis.

Hawkeye-moorden
Het is natuurlijk niet gek dat veel slachtoffers vallen in de televisieserie van Marvel Studios. We zien immers het duistere verleden van Clint Barton als Ronin en de gevolgen daarvan.

Hawkeye begint met de moord op Armand Duquesne in de eerste aflevering. En vanaf aflevering 3 gaat het echt volledig los. Dan zie je hoe de twee boogschutters moeten vluchten voor de mafia en achtervolgd worden. De pijlen vliegen erop los en we zien er een boel sneuvelen.

De meeste slachtoffers vallen echter in aflevering 6. Dan valt de Kingpin namelijk met zijn complete leger Hawkeye en Kate aan. Dat eindigt ermee dat allemaal die tegenstanders het leven laten. Uiteindelijk vallen er in de complete serie zo tegen de 50 tot 55 slachtoffers. En dan hebben we het enkel over de dodelijke slachtoffers.

Ter vergelijking: Tony Stark heeft ook heel wat slachtoffers geƫist toen hij aan de Ten Rings ontsnapte (35 in totaal). En The Falcon and the Winter Soldier eiste 45 levens.

Hawkeye zie je op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen