search
Is Netflix stom om deze Netflix-serie te cancelen?
Series / Nieuws

Is Netflix stom om deze Netflix-serie te cancelen?

Dash & Lily behoudt nog altijd de volle 100 procent op Rotten Tomatoes.

In oktober 2021 werd de serie Dash & Lily gecanceld door Netflix en dat terwijl de serie nog maar één seizoen had gekregen van de streamingdienst. Opvallend is dat de serie nog altijd op de volle 100 procent staat op Rotten Tomatoes.

De komedieserie van Joe Tracz is gebaseerd op het boek Dash & Lily's Book of Dares van Rachel Cohn & David Levithan en verscheen 10 november 2020 op Netflix. Er zijn twee belangrijke hoofdrollen: Austin Abrams is Dash, een tiener die kerst haat, Midori Francis is Lily, een tiener die op zoek is naar liefde.

100% procent op Rotten Tomatoes
De komedieserie staat nog altijd op 100 procent op Rotten Tomatoes, na 34 getelde recensies. Misschien deed Netflix er toch niet zo goed aan de serie te stoppen. Een prima romkomserie voor deze kerstdagen.

Recensent Robyn Bahr van Hollywood Reporter schrijft: "Dash & Lily is nooit lomp en ziet er ook niet goedkoop uit. Dankzij de energieke cinematografie van Eric Treml en de openhartige regie van onder meer Fred Savage en Pamela Romanowsky. De zoete smaak onthult al snel om een "‹"‹rijkere emotionele kern."



In Dash & Lily zijn de cynische Dash en vrolijke Lily elkaars tegenpolen. Toch groeien ze naar elkaar toe als ze berichten en uitdagingen naar elkaar sturen via een rood boekje dat ze in New York voor elkaar achterlaten.


12-08-2021: En weer sneuvelt er een Netflix-serie na 1 seizoen (164543 views)
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen