'How I Met Your Father'-foto's roepen het bekende HIMYM-gevoel op

How I Met Your Father-foto's komen bekend voor

How I Met Your Father is heel snel te zien op Hulu.

Jim Pedd, 30 december 2021 om 12:58

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

How I Met Your Father heeft nieuwe foto's vrijgegeven die de serie direct verbinden aan voorganger How I Met Your Mother.
De geliefde CBS-sitcom volgde Ted Mosby en zijn vrienden terwijl ze hun romantische en professionele levens op orde probeerden te houden. De spin-off speelt zich straks ook af in New York City en draait ditmaal om een vrouw: Sophie, gespeeld door actrice Hilary Duff.

How I Met Your Father-foto's
Jarenlang gingen er al geruchten over een mogelijke How I Met Your Father-serie, eigenlijk al vanaf het moment dat HIMYM eindigde. Hulu komt half januari met deze spin-off, onder de regie van bedenkers Isaac Aptaker en Elizabeth Berger.

Een beetje zoals Bob Saget de voice-over leverde als oudere Ted, zorgt Kim Cattrall nu voor de voice-over als oudere versie van Sophie. We zien in de show hoe zij het lange verhaal van hoe ze de vader van haar kinderen heeft ontmoet vertelt.

Het verhaal begint in de loop van 2022 en laat zien hoe Sophie en haar vrienden vertrekken op een reis van zelfontdekking en liefde in tijden van apps.

Check hieronder de foto's.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: How I Met Your Father, Hilary Duff, Hulu

Populair nieuws