Maker 'The Witcher' over de controverse in seizoen 2

Maker 'The Witcher' over de controverse

The Witcher moest enkele flashbacks naar het verleden van Geralt schrappen.

Jim Pedd, 31 december 2021 om 10:38

Vermoedelijk heb je het tweede seizoen van Netflix-serie The Witcher al gezien. De reeks vermoordt een specifiek personage waar fans niet heel blij mee waren.
Showrunner Lauren Schmidt Hissrich vertelde recent al waarom die keuze gemaakt werd. Ook kwam ze met een uitleg over de opbouw van het personage. Let op: vanaf hier volgen spoilers over het tweede seizoen van The Witcher.

The Witcher-flashbacks
Vrij vroeg in het seizoen komt Eskel om het leven. Hij is een van de Witchers met een vrij prominente rol in de videogames. Wat zijn dood behoorlijk significant maakt en niet iedereen is er even blij over. Volgens Hissrich is dat precies waarom de dood van Eskel zo betekenisvol is en waarom Geralt degene was die besloot dat hij kon gaan.

"We hadden meer flashbacks met Eskel gepland. Zo konden we beter laten zien aan het publiek hoe close Geralt en Eskel in het verleden waren. En laten zien hoe ver Geralt in zijn hart moest gaan om dat offer te maken," aldus Hissrich op Twitter.

Hieronder de tweet:The Witcher seizoen 1 en 2 binge je nu al op Netflix. Er wordt gewerkt aan een derde seizoen en meerdere spin-off series.
Lees meer over: The Witcher, Netflix, Lauren Schmidt Hissrich, Henry Cavill

Populair nieuws