Deze Netflix-serie werd dubbel zoveel bekeken als Marvel Studios-show 'Hawkeye'

Netflix-serie werd veel beter bekeken dan MCU-show

Hawkeye kon het niet winnen van de serie Lost in Space van Netflix.

Jim Pedd, 31 december 2021 11:17

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De afgelopen paar maanden is heel wat toffe nieuwe content verschenen op de streamingdiensten. Elk daarvan heeft zo wel z'n eigen favorieten. Maar vandaag hebben we een toch best opmerkelijke verdeling.

Nielsen geeft elke week de nieuwe streamingcijfers vrij. Uit die cijfers blijkt deze week dat Netflix bovenaan het lijstje van 29 november staat in de Verenigde Staten, met de serie Lost in Space.

Groot verschil
De 28 afleveringen van Lost in Space werden gezamenlijk 1,2 miljard minuten bekeken door abonnees. De tweede op de lijst is True Story, eveneens van Netflix. En de hekkensluiter van de top drie is Disney+ serie Hawkeye, dat 560 miljoen minuten bekeken werd tegenover de 607 miljoen minuten van True Story.

Ergens hadden we wel meer verwacht van Hawkeye, dat toch echt een serie is die toebehoort aan het Marvel Cinematic Universe.

Lost in Space kreeg in november z'n derde en laatste seizoen. Daarin slaat het overlevingsinstinct van de familie Robinson in. Zij moeten in een race tegen de klok elkaar weer vinden en Alpha Centauri beschermen tegen een robotinvasie.

Lost in Space binge je nu in z'n geheel op Netflix.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Hawkeye, Netflix, Lost in Space, Disney Plus

Populair nieuws