'Squid Game' seizoen 2 krijgt eerste verhaallijn

'Squid Game' seizoen 2 krijgt eerste verhaallijn

Netflix komt mogelijk met nog eens twee seizoenen van Squid Game.

Jim Pedd, 1 januari 2022 om 09:21

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Squid Game-acteur Lee Jung-jae hint op het verhaal van het aankomende tweede seizoen van de Netflix-serie.
De show is bedacht, geschreven en geregisseerd door Hwang Dong-hyuk en werd een wereldwijde sensatie. Squid Game werd op Netflix zelfs de meest populaire serie ooit. De thriller volgt 456 mensen van alle soorten komaf die spelers worden in een reeks kinderspelletjes en strijden om een grote geldprijs. Maar de verliezers van de spelletjes komen om het leven.

Squid Game seizoen 2
We weten dat er gekeken wordt naar een tweede seizoen van Squid Game, en zelfs naar een derde seizoen. Dat onthulde de regisseur en bedenker.

Tijdens een interview met People vertelde acteur Lee, die speler 456 speelt, dat zijn personage in het tweede seizoen misschien wel een twist krijgt. Duidelijk is dat Gi-hun, zoals zijn personage heet, straks terugkeert naar de arena. Dit had Lee te vertellen:

"Ik hoop dat er een soort twist in zit die opwindend en verrassend is voor mij en voor de kijkers. Als het voorspelbaar is, dan is het namelijk helemaal niet leuk. Maar ik heb geen idee wat er gaat gebeuren of hoe groot het wordt. Het enige dat [Hwang] verteld heeft, is dat Seong Gi-hun weer in de serie zit en weer mee doet in de arena."

Squid Game seizoen 1 kan je nu op Netflix zien.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Squid Game, Netflix

Populair nieuws