Meer Netflix-personages naar het Marvel Cinematic Universe?

Meer Netflix-personages naar het MCU?

Marvel-baas Kevin Feige lijkt goed nieuws te hebben voor fans van de franchise.

Jim Pedd, 7 december 2021 13:09

Marvel Studios en Netflix werkten in 2015 samen. Dat duurde tot begin 2019, toen ineens besloten werd Marvel Television op te heffen en volledig te integreren met Marvel Studios.
Daardoor zagen we ineens geen gedeeld streaminguniversum meer rond Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, The Punisher en Iron Fist. De series werden over 't algemeen goed ontvangen. Enkel The Defenders, een spin-off die de helden samenbracht, werd niet heel goed ontvangen.

Allemaal gecanceld
Netflix moest uiteindelijk alle series stopzetten, ondanks dat men wel door schijnt te hebben gewild. Daarna duurde het twee jaar voordat de Netflix/Marvel-personages weer gebruikt mochten worden door Marvel Studios.

Die deal is nu volledig gehonoreerd en dus zijn fans benieuwd naar een terugkeer van de helden. Marvel-baas Kevin Feige blijkt er volledig voor open te staan meer personages dan alleen Daredevil van Charlie Cox terug te brengen:

"Ik zou zeggen dat, altijd als een personage terugkeert naar de zandbak van Marvel, dat een nieuwe tool wordt in de mogelijkheden voor het MCU om verhalen te vertellen. Zoals ik eerder gezegd heb het goede nieuws is dat alles uiteindelijk geopenbaard wordt voor mensen."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: MCU, Marvel Studios, Netflix, Kevin Feige

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws