Netflix-serie 'The Witcher' doet dit alleen voor de gamers

'The Witcher' doet dit alleen voor de gamers

The Witcher geeft The Wild Hunt duidelijk een grote rol en doet dat met reden.

Jim Pedd, 2 januari 2022 09:15

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Er is een gloednieuwe featurette vrijgegeven voor het tweede seizoen van The Witcher. Die duikt in het verhaal van de Wild Hunt, die genoemd zijn in de serie en een grotere rol krijgen dan ze in de boeken van schrijver Andrzej Sapkowski hadden.

Showrunner Lauren Schmidt Hissrich vertelt dat de Wild Hunt toegevoegd is aan de serie, omdat ze zo populair zijn in CD Projekt Red's game The Witcher 3: Wild Hunt. De geestrijders komen daarmee eerste voor in de serie dan je zou verwachten.

The Witcher-schurken
Hissrich vertelt in de video dat er veel meer zit aan te komen in de serie rond de Wild Hunt. Elk van de ridders zal bekeken worden en een uitgebreid achtergrondverhaal krijgen.

De hint is dat dit onder meer verkend zal worden in de serie The Witcher: Blood Origin, waarin de koning van de Wild hunt, Eredin Bréacc Glas te zien schijnt te zijn en gespeeld zou worden door acteur Jacob Collins Levy.

De serie The Witcher krijgt in elk geval een derde seizoen van Netflix. En dat niet alleen: de spin-off The Witcher: Blood Origin is ook snel te zien.


De serie The Witcher zie je op Netflix.
Lees meer over: The Witcher, Netflix, Andrzej Sapkowski, Lauren Schmidt Hissrich, Henry Cavill

Populair nieuws