'Friends'-actrice hielp deze ster aan een nieuwe serie

'Friends'-actrice hielp deze ster aan een serie

Lisa Kudrow blijkt een van haar co-sterren geholpen te hebben aan een serie.

Jim Pedd, 2 januari 2022 om 09:53

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Lisa Kudrow heeft haar Friends coster Courteney Cox geholpen gecast te worden als hoofdrolspeler in een komedieserie genaamd Shining Vale.
De serie moet in de loop van maart te zien zijn op Starz. Waar je de serie hier in Nederland kunt zien is nog niet bekend. We volgen Pat, een worstelend schrijver van romantische boeekn. Zij worstelt op creatief vlak als zij en haar echtgenoot hun twee kinderen mee uit Brooklyn wegnemen.

Friends coster helpen
De horror-komedie is mede bedacht door Jeff Astrof en Sharon Horgan. En het lbijkt dat Cox de rol kon krijgen dankzij Lisa Kudrow.

Tijdens een interview met Entertainment Weekly vertelde Astrof hoe hij jarenlang aan sitcoms werkte. Hij werkte mee aan de eerste twee seizoenen van Friends, waarin Cox de rol van Monica Geller speelde.

Het blijkt dat Lisa Kudrow het scenario van Shining Vale in handen had en doorgaf aan Cox. Die las het en was meteen verkocht: "Dit scenario is het enige ooit dat echt voor mij geschreven is. Ik wil het maken. Ik wil het maken," zijn volgens Astrof de woorden die Cox uitsprak toen ze hem belde.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Lisa Kudrow, Friends, Courtney Cox

Informatie over de serie: Friends

Populair nieuws