search
Komt 'And Just Like That...' seizoen 2 er nog wel na deze controverse?
Series / Nieuws

Komt 'And Just Like That...' seizoen 2 er nog wel na deze controverse?

And Just Like That staat onder druk door een van de castleden.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Gesprekken over een tweede seizoen voor And Just Like That liggen naar verluidt stil vanwege het schandaal rond Mr. Big-acteur Chris Noth.

De serie pikt het verhaal van drie van de vier hoofdpersonen in Sex and the City op. De show beleefde nogal tumultueuze weken nadat de show van start ging op 9 december.

And Just Like That
Aan het einde van de eerste aflevering zie je hoe Mr. Big om het leven komt aan een hartaanval na een ritje op een Peloton. Dat leidde tot enorme klappen op het aandeel van Peloton, al speelde men er slim op in door de marketing.

Tegelijk werd Noth beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag op de filmset. Meerdere vrouwen meldde zich en vertelden dat hij zich volledig ongepast gedragen had.

Volgens US Magazine was And Just Like That de beste première op HBO Max tot nu toe. HBO was dan ook in gesprekken over een tweede seizoen, maar die gesprekken liggen nu stil. Volgens een bron "zijn alle gesprekken stilgelegd" en "heeft iedereen het er zwaar mee".

HBO Max heeft geen kijkcijfers gedeeld van de serie. Mogelijk hebben die te lijden gehad aan deze verhalen rond een van de hoofdrolspelers.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen