'The Boys'-schurk zou winnen van Superman

Homelander vs Superman kent volgens Eric Kripke een duidelijke winnaar.

Jim Pedd, 03-01-2022 09:23

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Prime Video's The Boys weet het superhelden-gebeuren naar een heel nieuw niveau te tillen. Zo nu en dan worden er vergelijkingen gemaakt tussen Homelander van The Boys en Superman.
Tijdens een nieuw interview legt showrunner Eric Kripke uit waarom de superheld Homelander het met gemak zou winnen van de Man of Steel.

The Boys-humor
Tijdens een interview met The Illuminerdi vertelde Kripke: "Ik bedoel, Homelander moet bijna wel winnen. Want Superman heeft een moraal en Homelander is een keiharde sociopaat. Dus Homelander heeft er letterlijk nul moeite mee om de testikels van Superman af te rukken. En Superman gaat boven de gordel slaan. Daarom is het eigenlijk gewoon geen wedstrijd."

Het idee van een gevecht tussen Homelander en Superman is iets waar fans van The Boys en van DC Comics het al vaker over hebben gehad.

Acteur Antony Starr, die Homelander speelt, deelde zelfs al eens erotische fanfictie van de twee personages. "Ik weet het niet zeker, maar het lijkt erop dat Homelander en Superman verwikkeld zijn in een dodelijk gevecht. Offfffff heel agressief flirten."

The Boys zie je op Prime Video.
Bron: CBR

Lees meer over: Homelander, Superman, The Boys, Amazon, Prime Video, Eric Kripke

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Einde 'Loki' verwijst naar deze 'Endgame'-quote

Einde 'Loki' verwijst naar deze 'Endgame'-quote

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader