'Avatar: The Last Airbender' van Netflix verliest misschien wel zijn belangrijkste medewerker

Avatar van Netflix verliest belangrijke medewerker

De Avatar: The Last Airbender-serie moet het zonder zijn componist doen.

Jim Pedd, 3 januari 2022 11:17

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Vermoedelijk is dit jaar nog een live-action Avatar: The Last Airbender-remake te zien op Netflix. Die verliest nog een belangrijk lid van het team.

In 2020 werden fans behoorlijk ongerust over de serie Avatar: The Last Airbender. Makers Michael Dante DiMartino en Bryan Konietzko stapten namelijk op bij de remake van Netflix, wat ze deden wegens creatieve verschillen. Tegelijk blijkt nu dat componist Jeremy Zuckerman ook opgestapt is. Zonder daar al te veel ruchtbaarheid aan te geven.

Slecht nieuws?
De componist is verantwoordelijk voor heel wat iconische muziek in de serie. Hij zou zijn oorspronkelijke muziek opnieuw maken, met een groter productiebudget en een heel orkest ter beschikking.

Maar Zuckerman is ook opgestapt en keert niet terug voor de remake van Netflix.

Zuckerman's vertrek is een groot verlies, want de vraag rijst nu of de muziek die hij maakte voor de live-action remake nog wel gebruikt mag worden. Aangezien het vertrouwen in de remake bij fans al op een dieptepunt beland is, is 't feit dat de muziek wellicht ook niet gebruikt mag worden extra pijnlijk voor de fans.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Avatar The Last Airbender, Avatar, Netflix, Componist

Populair nieuws