Deze 5 epische fantasyseries wil je in 2022 niet missen

Deze 5 fantasyseries wil je dit jaar niet missen

2022 wordt een topjaar voor fans van fantasy, met heel wat gave series!

Jim Pedd, 3 januari 2022 om 10:34

Van een trip terug naar het Upside Down (voor het eerst in drie (!) jaar) tot meer draken op HBO. 2022 wordt een fantastisch jaar voor fans van fantasyseries.
We zetten in dit artikel vijf toffe fantasyseries waar we dit jaar enorm naar uitkijken op een rij.

THE BOYS (seizoen 3): Moet dit jaar ergens te zien zijn. Hughie, Butcher en de rest van de groep keert eindelijk terug. Wanneer weten we nog niet precies, maar de hoop van fans is dat de serie in de loop van de zomer weer door gaat met nieuwe afleveringen.

OUTLANDER (seizoen 6): Claire en Jaime keren in maart eindelijk terug. Seizoen 6 telt slechts acht afleveringen, een stuk korter dan de gewoonlijk veel langere afleveringen. Maar de première alleen al neemt anderhalf uur in beslag en dat is goed nieuws!

LORD OF THE RINGS (seizoen 1): op 2 september lanceert Prime Video deze serie. Er is nog geen trailer te zien geweest, hooguit één foto. We weten dat de prequelserie in de gebeurtenissen van de tweede era van Midden-Aarde duikt.

STRANGER THINGS (4): In de zomer lanceert het nieuwe seizoen van de Netflix-serie. We weten dat de familie Byers naar Californië verhuisd is, in een poging het Upside Down achter zich te kunnen laten. En die arme Hopper zit vast in een Russische goelag. Al weten we dat 'ie nog leeft!

HOUSE OF THE DRAGON (seizoen 1): Eind 2022 gaat deze serie van start en leren we meer over de burgeroorlog die onder de familie Targaryen woedde. De prequel focust zich op de Dance of Dragons.
Lees meer over: 2022, Fantasy, Lord of the Rings

Populair nieuws