search
Dit 'The Umbrella Academy'-personage wordt belangrijker in seizoen 3
Series / Nieuws

Dit 'The Umbrella Academy'-personage wordt belangrijker in seizoen 3

Ritu Arya mag meer aan de slag met haar rol in The Umbrella Academy.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
In de finale van het tweede seizoen van The Umbrella Academy wordt onthuld dat Lila Pitts een van de lang verloren Hargreeves-zussen is. Zij is een van de 43 kinderen die op dezelfde dag geboren worden zonder uitleg.

De ouders van Lila werden vermoord door de Handler, die haar vervolgens voor zichzelf claimde. Het is een belangrijke onthulling, eentje die het personage in het aankomende derde seizoen een interessant verhaal kan geven. Ritu Arya, die de rol speelt, vertelt dat ze dieper in haar verhaal gaat duiken.

The Umbrella Academy-verhaal
Tijdens een interview met ComicBook.com vertelde Arya over The Umbrella Academy en het verhaal van haar personage in het komende nieuwe seizoen.

"Ik hoop dat het publiek het leuk gaat vinden om meer van Lila te zien naarmate het seizoen vordert," begon Arya haar verhaal. "Ik hoop dat mensen ervan gaan genieten. Ik vond het in elk geval leuk om op te nemen en heb er echt wel van genoten om dieper in het personage te duiken, en haar relaties meer te leren kennen. Ik hoop dat we dat ook goed over weten te brengen."

We weten nog niet wanneer The Umbrella Academy seizoen 3 te zien is. Wel voert Netflix langzaamaan de marketingcampagne op, wat eigenlijk alleen maar goed nieuws kan zijn.

The Umbrella Academy seizoen 1 en 2 zie je nu op Netflix.



Aanbevolen artikelen