Succesvolle 'Yellowstone'-serie breidt nog verder uit

Succesvolle 'Yellowstone'-serie breidt uit

Yellowstone zet in de finale van seizoen 4 nog een spin-off op: 6666.

Jim Pedd, 4 januari 2022 om 06:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het vierde seizoen van Yellowstone kwam afgelopen zondag tot een spetterend einde. De finale rondt een boel van de verhalen af en lanceert tegelijk een nieuw verhaal, eentje dat een gloednieuwe serie kan gaan lanceren.
Eerder dit jaar kondigden Paramount+ en Taylor Sheridan al aan dat ze van plan waren om meerdere Yellowstone spin-offs te ontwikkelen. De eerste daarvan debuteerde afgelopen maand, in de vorm van 1883, een oorsprongsverhaal voor de familie Dutton. En nu komt er nog een spin-off aan: 6666.

Yellowstone spin-off
Al het hele vierde seizoen heeft Yellowstone de zaadjes geplant voor 6666, uitgesproken als Four Sixes. Jimmy vertrekt nu en krijgt vermoedelijk zijn eigen serie.

Jimmy vond niet alleen zichzelf toen hij naar Texas afreisde, maar vond ook de liefde. Hij werd verliefd op dierenarts Emily. De op een na laatste aflevering gaf de indruk dat hij het uit zou maken met haar, maar hij betaalde enkel zijn schuld aan John Dutton en Yellowstone af.

Opmerkelijk genoeg zei Jimmy in de finale van seizoen 4 dat Emily en hij verloofd zijn. John maakt het hem gemakkelijk, want hij scheldt alle schulden kwijt. En geeft aan dat Jimmy terug kan keren naar 6666 als hij dat zou willen. Aan het einde van de aflevering doet Jimmy precies dat en laat hij Yellowstone achter zich en rijdt hij richting Texas voor zijn nieuwe leven.

Daarmee komt er dus een tweede spin-off uit in de franchise! Extra mooi: 6666 is een echte en werkende ranch die recent gekocht werd door Taylor Sheridan. De serie wordt daar opgenomen.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Yellowstone, Paramount Plus, 6666

Populair nieuws