search
'The Umbrella Academy' onthult de gevaarlijke Sparrow Academy!
Series / Posters

'The Umbrella Academy' onthult de gevaarlijke Sparrow Academy!

De Sparrow Academy ziet er behoorlijk leip uit met al die littekens.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Posters voor het aankomende derde seizoen van [The Umbrella Academy introduceren de Sparrow Academy. Hoewel we nog moeten wachten op de eerste trailer, kwam Netflix vandaag met gave posters.

Die posters onthullen de leden van de Sparrow Academy, een keihard en behoorlijk onfris groepje dat het over heeft genomen van de Umbrella Academy.

The Umbrella Academy-posters
In de finale van het tweede seizoen van The Umbrella Academy zie je hoe de bende de wereld wederom succesvol redt van de armageddon. Maar als ze terugkeren naar hun eigen tijdlijn, vinden ze dat zij vervangen zijn door de Sparrow Academy, die aangevoerd wordt door een nog levende Ben Hargreeves.

Dit zijn de leden:

MARCUS: Charmant, gespierd, groot. Eerlijk, veeleisend. Marcus houdt als nummer 1 de Sparrow-familie bij elkaar. Hij is dodelijk, gecalculeerd, slim en sterk. Een echte leider.

BEN: Sparrow #2 is niet de lieve Ben die we kennen, maar een tacticus die Machiavelli ter harte genomen heeft. En hij heeft natuurlijk die innerlijke octopus! En streeft naar 't leiderschap.

FEI: Fei ziet de wereld op een andere manier. Ze komt over als een misantroop tegen die liever alleen wil zijn dan ook maar één seconde met je doorbrengen. Maar eerlijk gezegd wil ze vooral een vriend hebben. Zij is Sparrow 3.

ALPHONSO nummer vier op de lijst heeft behoorlijk wat littekens door de vele gevechten die hij gewonnen heeft. Hij houdt er enorm van om mensen te slaan, maar nog meer van een goede pizza en een six pack bier.

SLOANE: Deze vijfde Sparrow is romanticus en dromer en heeft het gevoel dat er een hogere roeping voor haar is. Sloan is iemand die streeft naar een ander leven.

JAYME: Nummer zes op de lijst is echt een loner, iemand die alleen praat als het moet. Ze is slim en scherp als een mes en brengt haar meeste tijd met Alphonso door; haar enige vriend.

EXISTENTIAL DREAD INDUCING PSYKRONIUM CUBE: Nummer 7 en een kubus van onbekende oorsprong die de kamer enorm koud en angstaanjagend kan maken. Het orakel van de groep.



The Umbrella Academy zie je op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen