search
'The Umbrella Academy' heeft een onheilspellende boodschap voor je
Series / Nieuws

'The Umbrella Academy' heeft een onheilspellende boodschap voor je

Het nieuwe seizoen van de Netflix-hit The Umbrella Academy komt eraan!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het officiële Twitter-account van The Umbrella Academy deelde een cryptische boodschap rond seizoen 3 van de serie. De hoop van fans is natuurlijk dat, naast de posters die vandaag zijn vrijgegeven, er ook nog een releasedatum onthuld wordt.

The Umbrella Academy draait om een groep disfunctionele broers en zussen die allemaal tegelijk geboren zijn op 1 oktober 1989, bij niet-zwangere moeders. Zeven kinderen worden geadopteerd en opgevoed door de excentrieke miljardair Sir Reginald Hargreeves.

The Umbrella Academy seizoen 3
De eerste reeks afleveringen trok 45 miljoen kijkers in 2019 en werd daarmee een van de meest succesvolle series ooit van Netflix.

Het derde seizoen werd in november 2020 aangekondigd en de opnames werden afgelopen augustus afgerond. Sindsdien hebben we weinig te horen gekregen over het nieuwe seizoen, op vandaag dan de posters na.

We zien op de foto op Twitter dat de Sparrow Academy eraan zit te komen. Je ziet namelijk zeven silhouetten van vliegende spreeuwen en het logo van het nieuwe seizoen. Als caption: "incoming", ofwel: het zit eraan te komen!



The Umbrella Academy seizoen 1 en 2 zie je nu op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen