search
Cobra Kai' brengt fanfavoriete personages terug!
Series / Nieuws

Cobra Kai' brengt fanfavoriete personages terug!

Cobra Kai brengt een paar oude bekenden terug voor 't vierde seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Cobra Kai is eindelijk van start op Netflix met zijn vierde seizoen. Fans kunnen dus eindelijk het nieuwe hoofdstuk in het geliefde Karate Kid-verhaal bingen.

Het nieuwe seizoen laat zien hoe Daniel LaRusso en Johnny Lawrence als rivalen hun onderlinge verschillen terzijde schuiven om John Kreese te verslaan. Het All-Valley Under-18 Karate Tournament neemt de franchise een nieuwe richting in en brengt zelfs twee personages die we lange tijd niet gezien hebben, terug.

Cobra Kai-terugkeer
Cobra Kai heeft natuurlijk al heel wat Karate Kid-personages teruggebracht. Denk immers maar aan Terry Silver die heel wat momenten heeft in seizoen 4. Maar fans van de serie waren vermoedelijk heel enthousiast om twee aanvullende terugkeren.

Het gaat dan om Aisha, gespeeld door Nichole Brown en Stingray, gespeeld door Paul Walter Hauser.

Aisha is sinds het eerste seizoen een fanfavoriet personage, maar ontbrak op mysterieuze wijze geheel uit het derde seizoen. In seizoen 4 bezoekt Sam haar in een ander stadje en komt hij erachter dat haar ouders verhuisd zijn na de grote vechtpartij aan het einde van het tweede seizoen.

Vervolgens krijgen we heel wat tijd met Stingray, die als volwassen lid van de Cobra Kai vaak als een soort grap behandeld is.

Cobra Kai seizoen 1 tot en met 4 kan je op Netflix zien.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen