Na 'The Book of Boba Fett' nog een 'Star Wars'-serie op komst!

Lucasfilm zoekt naar een paar medewerkers en dat hint op een nieuwe serie.

Jim Pedd, 4 januari 2022 09:47

Het lijkt erop dat er weer een geanimeerde Star Wars-serie aan zit te komen. Op Reddit werd onthuld dat het Canadese animatiebedrijf ICON Creative Studio (Elaenor of Avalon) in november op LinkedIn vroeg om mensen met ervaring in 'Modeling/Texturing', 'Rigging' en 'Animation' te solliciteren voor een samenwerking met Lucasfilm.
Zoals gebruikelijk bij dit soort vacatures werd niets geschreven over het type content dat gemaakt moet worden. Ook wordt niet genoemd of het gaat om Star Wars-gerelateerde content. Ook weten we niet in welke era het geheel zich af moet spelen of dat het om gevestigde personages gaat.

Star Wars-serie?
Het onbekende project zou zich bij twee andere geanimeerde Star Wars-series voegen die op Disney+ gelanceerd werden dit jaar: Star Wars: The Bad Batch en Star Wars: Visions.

Star Wars: The Bad Batch is een directe voortzetting van Star Wars: The Clone Wars, en draait specifiek om het team The Bad Batch uit het zevende seizoen, dat de mede-kloon Omega volgt en vlucht voor het Keizerrijk.

De serie Star Wars: Visions is een anthologie die losjes verbonden is aan de Star Warstijdlijn. Die show vertelde allerhande verschillende losse verhalen rond nieuwe elementen van de franchise, maar omvatte tegelijk ook klassieke elementen zoals de Jedi en lichtzwaarden.
Bron: CBR

Lees meer over: Lucasfilm, Star Wars, Vacature

Populair nieuws