Peperdure Netflix-hit onthult releasedatum seizoen 2

Dure Netflix-hit onthult releasedatum seizoen 2

Space Force is volgende maand terug op Netflix met zijn nieuwe seizoen.

Jim Pedd, 04-01-2022 16:04

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De bijeengeraapte groep ruimtekadetten staat op het punt om weer de strijd aan te binden in het tweede seizoen van Space Force. Dat wordt in februari vrijgegeven op de streamingdienst.
Seizoen 2 van Space Force zet de missie van Steve Carell's Mark R. Naird voort, terwijl die leiding geeft aan de nieuwe tak van het Amerikaanse leger. Iets waar het leger trots op is en wat het met groot genoegen promoot. Netflix kondigde al aan dat Norm Hiscock zich bij het tweede seizoen voegde als co-showrunner en als aanvulling op Jimmy O. Yang en Greg Daniels mee zou werken.

Space Force-foto's
Voor het nieuwe seizoen van Space Force keert de volledige cast terug. Op de eerste foto's die Netflix van het nieuwe seizoen heeft vrijgegeven, zie je hen.

Het seizoen pikt de draad op als General Naird en zijn team van underdogs hun waarde moeten bewijzen aan een nieuwe overheid, en intussen moeten ze ook nog eens dealen met grote personele wijzigingen. Kan de groep dat allemaal wel aan? Immers is de Space Force vooral menselijk.

Check hieronder de foto's:Het tweede seizoen van Space Force binge je vanaf 18 februari 2022 op Netflix.
Lees meer over: Space Force, Netflix, Steve Carell

Populair nieuws