search
Groot sterfgeval in einde 'Yellowstone' seizoen 4

Groot sterfgeval in einde 'Yellowstone' seizoen 4

De succesvolle serie moet verder zonder een belangrijk personage in de show.

Bram de Groot
Het vierde seizoen van de serie Yellowstone is afgerond na een zinderende finale. En de slotaflevering had ook een groot sterfgeval te onthullen en dat is uiteraard niet het nieuws dat je wilt lezen als je de serie / aflevering nog moet zien. LET DUS OP: SPOILERS.Een groot deel van seizoen vier van Yellowstone is gericht op de nasleep van de aanval op de familie Dutton aan het einde van het derde seizoen en de verschijning van Jamie's biologische vader Garrett Randle, die opdracht gaf tot de aanslag. En laat het nou die Garrett Randall (Will Patton) die het vierde seizoen niet overleeft.

Beth maakt haar plan
Beth (Kelly Reilly) bedenkt een plan om de man te vermoorden, die volgens John (Kevin Costner) de opdracht gaf op de aanslag op haar familie. Wanneer ze de man ontmoet, komt ze erachter dat Jamie en zijn biologische vader erbij betrokken waren.

Beth confronteert Jamie en biedt hem verschillende keuzes over hoe verder te gaan, wetende dat zijn vader probeerde de familie te laten vermoorden en dat hij de hele zaak in de doofpot heeft gestopt. Jamie (Wes Bentley) kiest uiteindelijk voor de enige optie die hem in leven houdt, wat inhoudt dat hij terug naar huis gaat en zijn vader vermoordt.

Yellowstone is een van de succesvolste series sinds jaren en verschijnt in de States op de streamingdienst Paramount+. In Nederland wordt het drama nog niet aangeboden.


Aanbevolen artikelen