Dit nieuwe 'Lord of the Rings'-gerucht gaat fans boos maken

Dit Lord of the Rings-detail gaat fans boos maken

Lord of the Rings van Amazon zou mogelijk een heel nieuw personage bedenken.

Jim Pedd, 5 januari 2022 06:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De nog titelloze The Lord of the Rings-serie van Amazon gaat op 2 september van start. Hoewel de serie nog een boel in het midden laat en we vrijwel niets van de aankomende serie weten, kwamen er wel wat hints in een eerste synopsis. En ook nu zijn er wat nieuwe details gelekt over de personages.
Zo wisten we al dat Morfydd Clark te zien zou zijn als een jonge versie van Galadriel. En Fellowship of Fans claimt nu het gerucht bevestigd te hebben dat Isildur een rol heeft in de show. Maar de rest van hun bericht zal fans van het bronmateriaal van J.R.R. Tolkien wat tegenvallen.

De zus van Isildur!?
Volgens de site speelt Ema Horvath, die recent aan de cast is toegevoegd, de rol van Carine. Zij zou de zus van Isildur zijn.

Dat is vrij opmerkelijk nieuws, want het is een nieuw personage dat voor de The Lord of the Rings-serie bedacht is. In het bronmateriaal heeft Isildur geen zus. Carine zou in de serie moeite hebben met het besluit van haar broer om zich bij het leger van Númenor te voegen en naar Midden-Aarde te reizen met zijn vrienden Nolion, Valandil en Ontamo.

In de The Lord of the Rings-serie zien we in eerste instantie een tijd van relatieve vrede. Maar er komt een lang gevreesd kwaad terug in Midden-Aarde. Van de diepste krochten van de Misty Mountains tot de majestueuze bossen van de elfen-hoofdstad Lindon en het adembenemende koninkrijk Númenor: de serie laat het allemaal zien.
Bron: CBM

Lees meer over: Lord of the Rings, Amazon, Prime Video, gerucht

Populair nieuws