Netflix onthult geweldige 'Cobra Kai'-cameo

Netflix onthult geweldige 'Cobra Kai'-cameo

Cobra Kai heeft in zijn vierde seizoen een wel heel toffe cameo!

Jim Pedd, 5 januari 2022 om 07:55

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Cobra Kai, de vervolgserie op de Karate Kid-films, verrast fans al sinds het begin met opvallende en grote cameo's en gastverschijningen. Veel daarvan zijn comebacks in de franchise, waaronder terugkerende personages uit de Karate Kid-films.
De grootste cameo in seizoen 4 heeft niets te maken met de films. Cobra Kai besloot namelijk een van de meest herkenbare country-sterren uit te nodigen voor het vierde seizoen. Fans wereldwijd hadden dat natuurlijk verre van aan zien komen.

Cobra Kai-cameo
Het grootste deel van seizoen 4 van Cobra Kai bouwde op naar het All Valley Under-18 Karate Tournament. Miyagi Do, Eagle Fang en Cobra Kai nemen het allemaal tegen elkaar op om suprematie op de martial arts mat.

Als het event dat eindelijk begint, zie je ineens de megaster Carrie Underwood de mat op lopen om het openingslied te zingen. De personages in de serie waren stomverbaasd, wat ook geldt voor iedereen die de serie op Netflix keek.

Carrie Underwood's geheime Cobra Kai-cameo was niet alleen een droom die uitkwam voor fans (okay, ze wisten niet dat ze die droom hadden, maar toch), maar is er ook een voor haar: "Ik ben opgegroeid met Daniel en Johnny en kan niet geloven dat ik een klein deel van het nalatenschap van Karate Kid mag zijn!"

Cobra Kai zie je op Netflix.


Lees meer over: Cobra Kai, Netflix, Cameo

Populair nieuws