'Game of Thrones'-acteur wilde dat de serie tot een einde zou komen

'Game of Thrones'-acteur wilde stoppen

Peter Dinklage vond het goed geweest en wilde dat Game of Thrones tot een einde zou komen.

Jim Pedd, 5 januari 2022 om 08:39

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Peter Dinklage, die te zien was als Tyrion Lannister in Game of Thrones, blijkt behoorlijk blij te zijn geweest toen de serie tot een einde kwam.
Dinklage's spel als Tyrion werd gedurende alle acht seizoenen van Game of Thrones geprezen. Zijn personage werd al snel fanfavoriet en heel wat mensen vonden het indrukwekkend hoe comic-accuraat hij is. Tegelijk waren kijkers minder blij met de manier waarop Tyrion zich ontwikkelde in de laatste seizoenen.

Game of Thrones-einde
Dinklage sprak met The Graham Norton Show en vertelde dat hij het mooi vond dat de serie eindigde. Hij vond het jammer om Noord-Ierland te verlaten, noemde dat een emotionele ervaring. Maar:

"Ik was opgelucht dat Game of Thrones tot een einde kwam. Het was tijd om verder te gaan. Hoe moeilijk dat ook was. Dat is het moeilijke aan...," begon Dinklage.

"Ik bedoel, dat doen we voor ons werk. We vertrekken voor een paar maanden en bouwen geweldige vriendschappen op. En daarna zie je elkaar nooit meer. En in dit geval was het echt een familie. Ik woonde praktisch in Ierland, en het was niet alleen de serie die het leven was. Ik had mijn kinderen daar. Mijn dochter had oprecht een Iers accent. En Belfast is een prachtige gemeenschap en daar heb ik heel wat goede vrienden gemaakt. Dus voor mij was het eerder het leven en minder de serie waar ik mee stopte. Dat was moeilijk."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Peter Dinklage, Game of Thrones, HBO

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws