'Cobra Kai'-fan? Dan hebben de makers goed nieuws voor je

Goed nieuws over Cobra Kai-toekomst

Cobra Kai lijkt voorlopig nog wel door te gaan als we de makers mogen geloven.

Jim Pedd, 5 januari 2022 10:36

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Cobra Kai seizoen 4 is inmiddels op Netflix te zien. Het vijfde seizoen van de hitserie zal waarschijnlijk niet gigantisch lang op zich laten wachten.

Cobra Kai nam namelijk al zijn vijfde seizoen op nog voordat het vierde te zien was. Dat betekent ook dat we alleen hoeven te wachten op de afronding van de post-productie. Er lonkt dus meer Cobra Kai aan de horizon en het is nu zeer waarschijnlijk dat de show ook voorbij een vijfde seizoen doorgaat.

Cobra Kai seizoen 6 en meer
Hoewel Netflix nog niet officieel een zesde seizoen van Cobra Kai besteld heeft, hebben de makers al plannen voor veel meer.

Tijdens een interview met Collider vertelde medebedenker en mede-showrunner Josh Heald:

"Er zijn personages en verhaallijnen die we overwogen hebben vanaf het begin, waarvan we zeiden: 'dit is een seizoen' en die verhaallijn was hooguit twee afleveringen waard. En dan is e het tegenovergestelde waarbij je zegt: 'Okay dat is een seizoen', en waarbij het dan meerdere seizoenen duurt."

De kans is groot dat er meer komt. "We hebben altijd naar ons oorspronkelijke plan gekeken en dat met open ogen gedaan, want met zoveel nieuwe verhaallijnen en personages en interacties die je ziet, weet je dat er meer mogelijk is. Het verandert vaak, hoewel dat niet altijd zo is. We hebben nog altijd een plan voor het eindspel. En schrijven meer dan seizoen 5."

Cobra Kai kan je nu op Netflix zien.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Cobra Kai, Netflix, Toekomst, Karate Kid

Populair nieuws