Deze acteur houdt juist van het enorm controversiële einde van 'Dexter'

Deze acteur houdt juist van gehate Dexter-einde

Dexter eindigde zijn eerste rits met een tegenvallende finale. Maar dat vindt niet iedereen.

Jim Pedd, 5 januari 2022 om 11:15

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Dexter: New Blood-acteur Clancy Brown blijkt fan te zijn van het oorspronkelijke einde dat Showtime de serie in 2013 gaf.
Zeven jaar nadat de Dexter-finale door fans en critici afgefakkeld werd, kondigde Showtime de revival Dexter: New Blood aan. Die speelt zich tien jaar later af en laat zien dat Dexter herenigd wordt met zijn zoon Harrison in een klein stadje in de staat New York.

Toch fan van
Brown is te zien als Kurt Caldwell, een man die met bijna iedereen in Iron Lake goed overweg kan. Maar zijn zoon Matt zorgt voor problemen, waarna Dexter hem vermoordt. Naarmate het seizoen vordert, blijkt Kurt een seriemoordenaar te zijn die al decennia vrouwen ontvoert, vermoordt en balsemt.

In Dexter: New Blood onthult Dexter uiteindelijk in aflevering 9 dat hij een seriemoordenaar is en doodt hij samen met Harrison Kurt in z'n ondergrondse bunker. Hoewel de meeste mensen het einde van Dexter haten, had Brown er geen moeite mee.

"Toen ze mij benaderden, heb ik de boel bekeken vanaf het moment waarop ik gestopt was. Ik keek de serie in het begin, maar stopte na een tijdje. En toen zag ik het laatste seizoen en wist ik nog wat het stigma was. Ik genoot van het laatste seizoen," aldus Brown.

Dexter zie je op Prime Video.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Dexter, Clancy Brown, Showtime, Michael C Hall

Populair nieuws