Dit 'Dexter'-personage moest wel dood gaan

Dit 'Dexter'-personage moest wel dood gaan

Clancy Brown wist zeker dat zijn personage in Dexter het niet levend ging halen.

Jim Pedd, 6 januari 2022 10:25

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Clancy Brown wist altijd al waar het heen moest gaan met zijn Dexter: New Blood-personage Kurt Caldwell.
Let op: vanaf hier volgen grote SPOILERS.

In Dexter: New Blood volgen we Dexter die leeft in het stadje Iron Lake. Daar probeert Dexter een normaal leven te leiden en zijn Dark Passenger te onderdrukken. Maar als blijkt dat Kurt een seriemoordenaar is en zijn zoon die neigingen heeft overgenomen, komt Dexter weer in actie.

Altijd zien aankomen
Clancy Brown vertelt tijdens een interview met Collider dat hij altijd al geweten heeft dat zijn personage Kurt Caldwell op de snijtafel van Dexter zou belanden.

"Oh ja, ik bedoel, het is Dexter. Hij zou nooit overleven. We weten allemaal dat hij dat niet zou doen. We wisten nog niet hoe, maar we wisten allemaal dat hij het niet zou redden," aldus Brown.

"Ik heb de laatste aflevering niet gezien en ik weet ook niet wat zich daarin afspeelt. Dat is volledig van mij vandaan gehouden. Wat prima is. Ik kijk ernaar uit om hem te zien. Maar ik heb aflevering 9 kunnen lezen. Tot dat punt. En ik geloof dat ze alles uitgegumd hebben vanaf het moment dat ik dood was. Daarmee heb ik dus ook een kans echt mee te kijken met de fans."

Dexter zie je op Prime Video.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Clancy Brown, Dexter, Dexter New Blood, Showtime

Populair nieuws