search
Schokkend: Opnames 'Grey's Anatomy' seizoen 18 stilgelegd
Series / Nieuws

Schokkend: Opnames 'Grey's Anatomy' seizoen 18 stilgelegd

Grey's Anatomy gaat wegens zorgen over corona voorlopig niet door met de opnames.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Meerdere ABC-series, waaronder het achttiende seizoen van Grey's Anatomy, zijn gestopt met de opnames. Dat wegens grote zorgen over het toenemend aantal coronagevallen.

In recente weken is het aantal besmettingen wereldwijd enorm opgelopen als gevolg van de omicron-variant. Niet alleen hier in Nederland is het aantal besmettingen enorm gestegen, ook in de Verenigde Staten is dat aan de hand. Daardoor werden meerdere Broadway-series stilgelegd en werd Late Night with Seth Meyers stilgelegd voor een week toen Meyers positief getest werd op corona.

Grey's Anatomy-opnames
Ook de opnames van het achttiende seizoen van Grey's Anatomy zijn stilgelegd. Dat nadat de productie van films en series in het afgelopen jaar wel een nieuwe vorm van normaal gevonden had.

De dramaserie Grey's Anatomy was na het zeventiende seizoen ook voorbij gegaan aan corona als hoofdonderwerp.

Het nieuwe seizoen laat met name zien hoe Meredith Grey werkt aan een geneesmiddel voor de ziekte van Parkinson's terwijl haar mede-artsen in het Grey Sloan Memorial Hospital blijven worstelen met persoonlijke en professionele problemen.

ABC Studios besloot volgens TVLine de opnames stil te leggen uit voorzorg. De verwachting is voorlopig niet dat het heel veel impact zal hebben op de releaseplannen.

Grey's Anatomy zie je op Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen