Petitie om te vroeg gecancelde Netflix-serie terug te brengen scoort gigantisch

Cowboy Bebop moet wat deze fans van Netflix betreft echt zo snel mogelijk terug keren.

Jim Pedd, 06-01-2022 14:15

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Een Cowboy Bebop-petitie op Change.org doet het bijzonder goed. Bijna 100.000 fans hebben inmiddels getekend om de serie in leven te houden.
De live-action verfilming van de iconische anime ging in 2017 al in ontwikkeling toen Tomorrow Studios en oorspronkelijk producent Sunrice Inc. de samenwerking aangingen. Christopher Yost werd al snel aan het project verbonden als schrijver en André Nemec als showrunner. Vervolgens kocht Netflix tegen eind 2018 de rechten en raakte de boel in een stroomversnelling.

Cowboy Bebop-petitie
Cowboy Bebop draait om Spike Spiegel, Jet Black en Faye Valentine, een groep premiejagers die in het hele zonnestelsel jagen op hun prooi. Ook vluchten ze voor hun eigen verleden.

De serie debuteerde met gemengde recensies van critici en het publiek in november 2021 en werd al drie weken na de première geannuleerd.

Direct daarna maakten fans van Cowboy Bebop al een petitie op Change.org die opriep om de serie een tweede seizoen te geven. Op moment van schrijven werden er al meer dan 95.000 handtekeningen gezet en ging de petitie gestaag richting de 100.000.

Als de Cowboy Bebop-petitie de 150.000 bereikt, dan is het de meest getekende petitie op de site. Cowboy Bebop seizoen 1 zie je nu op Netflix.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Cowboy Bebop, Netflix, John Cho, Petitie

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Netflix komt deze week met 7 nieuwe series

Netflix komt deze week met 7 nieuwe series

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie