search
'Agents of SHIELD'-actrice is blij met de fancampagne voor een revival
Series / Nieuws

'Agents of SHIELD'-actrice is blij met de fancampagne voor een revival

Fans van de serie Agents of SHIELD hopen een revival te bewerkstelligen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Ming-Na Wen speelde in Agents of SHIELD de rol van SHIELD-agent Melinda May, a.k.a. The Cavalry. De actrice reageert nu op de nieuwe campagne van fans om de serie te redden.

De hashtag #SaveAgentsOfSHIELD bleek ineens trending te zijn toen fans opriepen tot een herlancering van Agents of SHIELD op Disney+. Zij hopen heel erg op een nieuw en achtste seizoen in het verhaal.

Agents of SHIELD-revival
De serie Agents of SHIELD werd in 2013 gelanceerd na de gebeurtenissen van The Avengers in 2012. De serie draaide om Agent Coulson, die weer tot leven kwam nadat hij dood leek te gaan in The Avengers. Hij voerde de spionageorganisatie aan om meerdere bedreigingen in het MCU aan te pakken.

De serie Agents of SHIELD kreeg zeven seizoenen op televisiezender ABC en werd toen door tegenvallende kijkcijfers bekritiseerd. Bovendien was het te ingewikkeld voor de makers om continu de MCU-realiteit te volgen.

Wat Ming-Na Wen betreft is een terugkeer wel een goed idee: "Ik hou van de kleine fanbase die steeds groter wordt. Voor mijn gevoel kijken steeds meer mensen de serie en realiseren ze zich hoe leuk die wel niet was."

Agents of SHIELD zie je op Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen