search
Laatste aflevering van 'Boba Fett' wordt super speciaal
Series / Nieuws

Laatste aflevering van 'Boba Fett' wordt super speciaal

Acteur Temuera Morrison geeft aan dat ons iets groots staat te wachten.

Afgelopen maand startte alweer voor de derde keer een Star Wars-serie op Disney+. Dit keer is het de spin-off The Book of Boba Fett die voortborduurt op de allerlaatste slotscène van het tweede seizoen van The Mandalorian.

De impact van de zevende en laatste aflevering lijkt net zo groot te worden als het slotstuk van de allereerste aflevering van The Mandalorian en de slotaflevering van seizoen twee. Dit heeft hoofdrolspeler Temuera Morrison ons beloofd.

"'Ja, vol verrassingen. De serie The Book of Boba Fett is een verrassingsserie," grapte Morrison tegenover The Hollywood Reporter. "Ja, er komen een aantal goede dingen aan. Ooh, wacht tot aflevering zeven, wauw!"

Wat wordt de verrassing?
Er zijn uiteraard vele mogelijkheden. De serie speelt zich af ongeveer vijf jaar na Return of the Jedi af. Darth Vader is dood en de Empire is gevallen. Personages als Luke Skywalker, Han Solo en prinses Leia zijn nog in leven.

Eerder waren er al geruchten dat Han Solo zal terugkeren en dat Harrison Ford de rol invult, met digitale verjonging. Maar dit is slechts een gerucht.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen