Laatste aflevering van 'Boba Fett' wordt super speciaal

Laatste aflevering 'Boba Fett' wordt speciaal

Acteur Temuera Morrison geeft aan dat ons iets groots staat te wachten.

Bram de Groot, 7 januari 2022 om 16:48

Afgelopen maand startte alweer voor de derde keer een Star Wars-serie op Disney+. Dit keer is het de spin-off The Book of Boba Fett die voortborduurt op de allerlaatste slotscène van het tweede seizoen van The Mandalorian.
De impact van de zevende en laatste aflevering lijkt net zo groot te worden als het slotstuk van de allereerste aflevering van The Mandalorian en de slotaflevering van seizoen twee. Dit heeft hoofdrolspeler Temuera Morrison ons beloofd.

"'Ja, vol verrassingen. De serie The Book of Boba Fett is een verrassingsserie," grapte Morrison tegenover The Hollywood Reporter. "Ja, er komen een aantal goede dingen aan. Ooh, wacht tot aflevering zeven, wauw!"

Wat wordt de verrassing?
Er zijn uiteraard vele mogelijkheden. De serie speelt zich af ongeveer vijf jaar na Return of the Jedi af. Darth Vader is dood en de Empire is gevallen. Personages als Luke Skywalker, Han Solo en prinses Leia zijn nog in leven.

Eerder waren er al geruchten dat Han Solo zal terugkeren en dat Harrison Ford de rol invult, met digitale verjonging. Maar dit is slechts een gerucht.Bron: THR

Lees meer over: Star Wars, The Mandalorian, The Book of Boba Fett, Temuera Morrison, Ming Na Wen

Populair nieuws