Eerste trailer 'The Boys' seizoen 3 onthult start en wraaklustige Homelander!

Eerste trailer 'The Boys' seizoen 3 onthult start!

Seizoen drie van The Boys verschijnt over een aantal maanden op Prime Video.

Bram de Groot, 7 januari 2022 20:19

Er zullen heel wat fans van The Boys uitkijken naar het volgende seizoen. Het eerste seizoen was al bijzonder vermakelijk, maar seizoen twee deed er nog een schepje bovenop. Nu krijgen we via Prime Video de startdatum door, inclusief de eerste teaser.

Het tweede seizoen lijkt voor menigeen alweer een flinke tijd terug. En dat is ook zo. Waar er tussen heel wat seizoenen van andere series circa een jaar zit, verscheen het laatste seizoen van The Boys alweer in september 2020.

Het derde seizoen bestaat uit acht afleveringen en de start is nu aangekondigd voor 3 juni 2022, bijna twee jaar later. Er verschijnen op de eerste dag gelijk drie afleveringen. De seizoensfinale op 8 juli.

Eerste blik op seizoen 3!
In seizoen 3 spelen Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Dominique McElligott, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capon, Karen Fukuhara, Nathan Mitchell, Colby Minifie, Claudia Doumit en Jensen Ackles de hoofdrollen. Hieronder de First Look!


The Boys is een leuke en krankzinnige kijk op wat er gebeurt als superhelden - die net zo populair zijn als beroemdheden, net zo invloedrijk als politici, en net zo vereerd als goden - hun superkrachten misbruiken in plaats van ze voor het goede te gebruiken.

The Boys, een groep burgerwachten, willen de corrupte superhelden een halt toeroepen en zetten hun heroïsche zoektocht voort naar de waarheid over The Seven en Vought - het miljarden conglomeraat dat de superhelden beheert en hun vuile geheimen in de doofpot stopt. Het zijn de schijnbaar machtelozen tegen de supermachtigen.Bron: Amazon Prime Video

Lees meer over: The Boys, Karl Urban, Erin Moriarty, Antony Starr, Katia Winter, Eric Kripke, Laurie Holden, Jensen Ackles, Nick Wechsler

Populair nieuws