'Malcolm in the Middle'-ster over geheugenverlies

'Malcolm in the Middle'-ster over geheugenverlies

Het ging niet helemaal lekker met Frankie Muniz tijdens de opnames.

Jim Pedd, 8 januari 2022 10:39

Voor een hele generatie kijkers, is Frankie Muniz deel van de jeugd geweest. Hij was te zien in franchises als Malcolm in the Middle en Agent Cody Banks. Maar de relatie van Muniz met het publiek is verschoven sinds hij in 2008 stopte.
Het gerucht ging dat hij met geheugenverlies te maken had na een paar mini-beroertes. In een interview met Steve-O's Wild Ride! podcast vertelde Muniz dat het niet om beroertes gaat, maar dat hij andere problemen had..

Malcolm in the Middle-ster
Muniz, die de hoofdrol in Malcolm in the Middle speelde, vertelde:

"Dit is voor het eerst dat ik dit gerucht heb kunnen verhelderen. Als je mijn naam zoekt, vind je informatie over hoe ik geen geheugen heb of dood ga aan beroertes. Je komt echt wel tegen dat Frankie dood gaat. Ik heb daar veel over gedacht de afgelopen jaren en weet je, waarom heb ik een slecht geheugen? De enige logische reactie die ik kan hebben, is: Ja, ik heb negen hersenschuddingen gehad. Die geef ik er niet de schuld van. Ik denk dat het vooral is dat ik zo fucking veel gedaan heb in die tijd, dat ik het mij niet allemaal kan herinneren."

"Heel eerlijk, ik weet niet veel meer van Malcolm in the Middle," aldus de acteur. "Het voelt bijna als ik er niet was. Dat maakt mij ergens wel verdrietig. Er komen dingen in mij op die ik zou moeten weten. Maar goed. Ik heb kunnen doen wat ik echt wilde, alleen weet ik er niet meer zoveel van."

Bron: ComicBook

Lees meer over: Frankie Muniz, Malcolm in the Middle, Geheugenverlies

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws