search

Ons nieuws van zaterdag 8 januari 2022

Hughie wordt keihard aangepakt in 'The Boys'-promo
Series / Video/clip/featurette

Hughie wordt keihard aangepakt in 'The Boys'-promo

The Boys komt weer met een nieuwe aflevering in Vought News Network.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Een nieuwe video van het Vought News Network laat zien hoe show-host Cameron Coleman Hughie Campbell compleet grilt over een 'heksenjacht' op superhelden.

De superheldenserie van Prime Video is gebaseerd op de gelijknamige graphic novel van Garth Ennis. We volgen een groep mensen zonder superkrachten, die proberen Vought International neer te halen. Dat is een corrupt conglomeraat dat een groep superhelden, de Seven, promoot, ondanks dat die enorm amoreel zijn.

Veel lof en een derde seizoen
De serie The Boys kreeg veel lof en gaat richting een derde seizoen dat deze zomer te zien moet zijn.

Het laatste dat we zagen, is dat Hughie zich van de rest van de groep afgesplitst had en zich bij senator Victoria Neuman voegde. De groep was erin geslaagd om Stormfront neer te zetten als de Nazi die ze was, en het redden van de familie van Butcher. Hughie wil het nog altijd opnemen tegen Vought, maar dan wel 'op de juiste manier'.

In het programma Seven on 7 zie je dat gebeuren. Coleman probeert te vragen waarom het Federal Bureau of Superhuman Affairs waar Hughie nu voor werkt als senior analist, "een hekel heeft aan superhelden" en een heksenjacht op hen geopend heeft.

Zo gaat het grillen wel even door. The Boys seizoen 1 en 2 zie je op Prime Video.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Krijgt deze Arrowverse-serie wel een crossover?
Series / Nieuws

Krijgt deze Arrowverse-serie wel een crossover?

Naomi lijkt niet snel tot een crossover te leiden, in elk geval niet in seizoen 1.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het eerste seizoen van The CW-serie Naomi maakt onderdeel uit van het Arrowverse. De show zal echter nog geen crossover maken met de rest van het Arrowverse.

The CW is het thuis van series als The Flash, Superman & Lois, Batwoman en Legends of Tomorrow. Je zou verwachten dat er wel een crossover aan zit te komen, maar dat is dus niet het geval.

Geen Arrowverse-crossover
Naomi is bedacht door Ava DuVernay. Het is een verfilming van de gelijknamige DC Comics, bedacht door Brian Michael Bendis, David F. Walker en Jamal Campbell.

Centraal in Naomi staat de tiener Naomi McDuffie, die een mysterieuze crash meemaakt in haar thuisstadje, waarna ze achter haar eigen verborgen lotsbestemming aan gaat. DuVernay heeft nu al slecht nieuws voor je als je zou denken dat de show snel een crossover kan gaan maken met het Arrowverse.

"Ik denk dat dit het eerste deel van het Naomi-verse is," begon DuVernay tegenover Collider, in een uitleg waarin ze ook vertelde dat de serie Naomi eerst zelf opgebouwd moet worden, alvorens men meer gaat doen.

Wel vertelde uitvoerend producent Jill Blankenship dat een crossover in de toekomst mogelijk is.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ook Prime Video cancelt bekende serie na 1 seizoen
Series / Nieuws

Ook Prime Video cancelt bekende serie na 1 seizoen

I Know What You Did Last Summer na één seizoen gecanceld.

De wereld van streaming zorgt voor een nog grote hoeveelheid series en films. Netflix produceert jaarlijkse tientallen zo niet enkele honderden series / seizoenen per jaar. De andere grote streamingdiensten lijken Netflix na te gaan apen.

Het gevolg is dat er ook heel wat series na slechts één seizoen sneuvelen, ondanks dat kijkers / fans best nieuwsgierig zijn naar een volgend seizoen waar vaak naar geint wordt. Ook Amazon Prime Video heeft nu een serie gestopt na slechts één seizoen.

I Know What You Did Last Summer keert niet terug
Na slechts één seizoen stopt de streamer met I Know What You Did Last Summer. De serie die grotendeels gebaseerd is op het gelijknamige boek van Lois Duncan (1973) werd eerder nog vertaald naar een aantal bioscoopfilms.

De reden heeft waarschijnlijk alles te maken met tegenvallende kijkcijfers en een zwak ontvangst. De tienerhorror kwam niet verder dan 40 procent op Rotten Tomatoes.

In de serie zijn er rollen voor onder meer Madison Iseman, Brianne Tju, Ezekiel Goodman, Ashley Moore, Sebastian Amoruso, Fiona Rene, Cassie Beck, Brooke Bloom en Bill Heck. Hieronder een eerdere herkenbare clip.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Captain America uit 'The Boys' op heftige foto
Series / Foto's

Captain America uit 'The Boys' op heftige foto

Soldier Boy uit het derde seizoen van The Boys staat er daadkrachtig bij.

In de eerdere seizoen van de keiharde superheldenserie The Boys van Amazon Prime Video werden er flink wat grappen gemaakt over de grote franchises van Marvel en vooral DC. In seizoen drie zijn de pijlen meer gericht op Marvel.

Zo debuteert in het nieuwe seizoen een nieuw personage dat gebaseerd is op Captain America uit de comics en films van Marvel. Dit is Soldier Boy van Supernatural-acteur Jensen Ackles. Even geleden zagen we al een eerste foto. Nu hebben we er weer een.

Nieuwe blik op Soldier Boy
Op Instagram zien we nu een nieuwe foto van Soldier Boy, onder heftige omstandigheden. "JUNE 3rd. THE BOYS Season 3. Soldier Boy is coming…😏. 📸," schrijft Ackles bij de foto.

Op 3 juni staan de eerste drie afleveringen van het nieuwe seizoen op Amazon Prime Video en daarna volgt iedere week een nieuwe aflevering. Er zijn er in totaal acht en in juli wordt het seizoen alweer afgerond.

Bekijk op instagramInteresse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eindelijk meer duidelijk over 'The Boys' spin-off
Series / Nieuws

Eindelijk meer duidelijk over 'The Boys' spin-off

The Boys krijgt dit jaar seizoen drie en later volgt een spin-off met tieners.

Gisteren verscheen een korte teaser voor het derde seizoen van The Boys. Daarin zagen we de compleet gestoorde Homelander. Ook werd duidelijk dat het seizoen start op 3 juni 2022 en dat er acht afleveringen verschijnen.

Na het derde seizoen kunnen we ons opmaken voor nog meer The Boys. Vermoedelijk zal het eerstvolgende seizoen een spin-off serie zijn over jonge superhelden die studeren aan de Godolkin University.

Golden Boy in de spin-off?
Tijdens de Vought News Network: Seven on 7-webserie werd nu wat meer duidelijk over de spin-off. We zagen een kort interview met Hughie Campbell (Jack Quaid) en het volgende werd gezegd door anchor Cameron Coleman (Matthew Edison):

"In slechts een paar maanden tijd zullen de beste en slimste jonge helden van Godolkin University hun dromen zien uitkomen of instorten. Alles waaraan ze de afgelopen vier jaar hebben getraind, komt bij elkaar. Het staat allemaal op het spel voor deze collegiale helden doordat lucratieve contracten om Amerika's grootste steden te verdedigen allemaal voor het grijpen liggen.

En hoewel de concurrentie dit jaar zeker intens zal zijn, kunnen mensen niet stoppen met praten over Godolkin University junior Golden Boy. Hij wordt gezien als de beste keuze van volgend jaar. De toekomst van Amerika is nog nooit zo rooskleurig geweest, en ik kan niet wachten om te zien wat deze nieuwe generatie helden te wachten staat."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Post-apocalyptische 'Station Eleven' brengt de wereld bij elkaar
Series / Video/clip/featurette

Post-apocalyptische 'Station Eleven' brengt de wereld bij elkaar

De HBO serie met Mackenzie Davis en Himesh Patel is binnenkort te zien.

Ook HBO Max werkt aan een enorme lading tv-series om ons komende jaren mee te verrassen. We zullen dus heel wat eerste seizoenen van nieuwe series te zien krijgen in 2022. Eind verleden jaar starte de Post-apocalyptische serie Station Eleven. Hieronder zie je een leuke promo.

De serie Station Eleven, die op Rotten Tomatoes op een sterke 97% staat, gaat over de overlevenden van een verwoestende grieppandemie terwijl ze proberen de samenleving weer op te bouwen.

Er zijn rollen voor onder meer Mackenzie Davis, Himesh Patel, Daniel Zovatto, David Wilmot, Matilda Lawler, Philippine Velge, Nabhaan Rizwan, Lori Petty, Gael Garcìa Bernal en Danielle Deadwyler.

Leuke promo voor de serie
Op YouTube staat het volgende te lezen: "Het einde van de wereld is nog maar het begin. Om de première van de nieuwe HBO Limited-serie Station Eleven te vieren, worden fans in New York en Los Angeles geconfronteerd met een aantal spannende en onverwachte verrassingen.

De serie komt van Patrick Somerville en is gebaseerd op de internationale bestseller van Emily St. John Mandel. Het verhaal van [i]Station Eleven
gaat over de kracht van kunst en cultuur.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hitsige tieners in nieuwe serie van Netflix
Series / Trailer

Hitsige tieners in nieuwe serie van Netflix

Het Braziliaanse Summer Heat verschijnt deze maand op de streamingdienst Netflix.

Op Netflix staan er heel wat tienerseries en deze maand krijgen we er weer een nieuwe bij. Het betreft de Braziliaanse serie Summer Heat die heel wat feestende en hitsige tieners zal gaan laten zien. Lekker zomerse avonturen in de avonduren zullen we maar zeggen!

Er zijn rollen voor namen als Giovanna Lancellotti, Gabz, Jorge Lopez, Maicon Rodrigues en André Luiz en je hoort gedurende de tienerserie vast voldoende muzikale uitspattingen.

Vanaf 21 januari zie je Summer Heat op Netflix
"Uw reservering bij Hotel Maresia is bevestigd," valt er te lezen bij de ttrailer op YouTube Summer Heat is vanaf 21 januari 2022 in zijn geheel te zien op Netflix. Surf alvast naar de streamingdienst op een herinnering aan te zetten.In Summer Heat, met Temporada de Verão als Braziliaanse titel, werkt een groep jong volwassenen in een paradijselijk resort, het Maresia Hotel. Samen beleven de jongeren een onvergetelijke zomer terwijl ze liefde, echte vriendschappen en verwoestende geheimen ontdekken.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Kevin Costner krijgt heel dik salaris voor 'Yellowstone'
Series / Nieuws

Kevin Costner krijgt heel dik salaris voor 'Yellowstone'

Logisch dat de Hollywood-acteur het voorlopig even heeft gehad met films.

Het contract van Kevin Costner voor zijn rol in Yellowstone is dusdanig aangepast dat hij nu 1,2 miljoen dollar krijgt voor elke aflevering van seizoen 4!

De serie, een creatie van Taylor Sheridan (Hell or High Water) en John Linson (Sons of Anarchy) begon in 2018 en is met elk seizoen populairder geworden.Naast Costner zien we in de serie acteurs als Wes Bentley, Kelly Reilly, Luke Grimes, Cole Hauser, Jefferson White en Gil Birmingham.

Ka-ching!
Oscarwinnaar Costner speelt in de serie de hoofdrol van John Dutton, een weduwnaar en een zesde generatie Dutton die de ranch waarop de serie zich afspeelt bezit. Deze ranch is de grootste in de Verenigde Staten, waardoor er ook de nodige problemen bij komen kijken.

Costner zou vanaf seizoen 1 al een behoorlijk lucratieve deal hebben gesloten om mee te spelen in de serie. Maar die deal is dus alleen nog maar mooier geworden. Voor het eerste seizoen, dat eigenlijk bedoeld was als miniserie, kreeg de acteur 500.000 dollar per aflevering. Geen misselijk bedrag natuurlijk, maar gezien de populariteit van de serie kan een hoofdrolspeler vaak per seizoen behoorlijk eisen stellen, ook wat betreft salaris.

En misschien blijft het niet eens bij 1,2 miljoen dollar per aflevering voor Costner. De populariteit van de serie lijkt namelijk met de week toe te nemen. Seizoen 4 werd zelfs vier keer zo veel gekeken als het eerste seizoen. Ook is er nu een prequel-serie met de titel 1883, die ook al dik scoort bij het publiek.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Topdrukte op Disney+ met veel nieuwe series
Series / Streaming-diensten

Topdrukte op Disney+ met veel nieuwe series

Disney+ voegde weer heel wat nieuwe series toe, dit zijn alle nieuwe titels van deze week.

Elke zaterdag zetten we de nieuwe series op Disney+ op een rij. Deze week was het behoorlijk druk op de streamingdienst. Niet alleen kwamen er nieuwe series online, ook kregen we afleveringen van heel toffe en interessante toevoegingen te zien.

The Wonder Years (S01E03): Dean komt in het bezit van wat pikante lectuur.

The Simpsons (seizoen 32): Homer is geen typische familieman. Als werknemer in de kerncentrale van Springfield doet hij z'n best om zijn familie te leiden, maar wordt hij zelf vaak geleid.

The Chi (seizoen 1-3): Een relevant, eigentijds en onderscheidend verhaal over het volwassen worden van een jonge, Afro-Amerikaanse man. Alleen al het opgroeien kan gaan tussen leven en dood.

The Book of Boba Fett (S01E02): Boba Fett neemt het op tegen nieuwe uitdagers op Tatooine.

The Big Leap (S01E06): Het is de premièreavond.

Peacemaker (1 seizoen): Een team Finse diplomaten werkt in internationaal conflictgebied en probeert tegelijk problemen uit hun eigen verleden op te lossen.

Marvel's Ultimate Spider-Man (seizoen 3): Een jaar nadat hij Spider-Man is geworden, wordt de tiener Peter Parker benaderd door Nick Fury om met SHIELD te trainen.

Bäckström (seizoen 1): De Zweedse detective Evert Bäckström pocht er graag mee 99% van zijn moordzaken opgelost te hebben. Maar hij botst nu op een moeilijk mysterie.

Big Sky (S02E01): Een mysterieus ongeluk leidt ertoe dat Cassie en Jenny elkaars pad kruisen.

Air Crash Investigation (seizoen 5): Vliegtuigongelukken die echt gebeurd zijn worden verder onderzocht.

A Confession (seizoen 1): Het waargebeurde verhaal van rechercheur Stephen Fulcher en zijn speurtocht naar de vermiste 22-jarige Sian O'Callaghan.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Lord of the Rings' moet deze fout uit de films fiksen
Series / Featured

'Lord of the Rings' moet deze fout uit de films fiksen

Lord of the Rings van Amazon Prime Video kan recht doen aan de Witch king.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Amazon werkt druk aan een The Lord of the Rings-serie. Die serie heeft de kans om een belangrijke fout uit de oorspronkelijke filmtrilogie te repareren.

De The Lord of the Rings-serie heeft nog geen titel en staat gepland voor release op 2 september dit jaar. De show speelt zich duizenden jaren voor de The Lord of the Rings-verhalen rond Frodo en Bilbo Baggins af, en focust zich op de tweede era van de geschiedenis van Midden-Aarde.

The Lord of the Rings-fout rechtzetten
Hoewel de films van Peter Jackson nog altijd enorm goed ontvangen worden en populair blijven, missen ze wel iets, namelijk de transitie van de Witch-king of Angmar.

De The Lord of the Rings-serie zou dit echter perfect kunnen opzetten door de geschiedenis en transformatie van de Witch-king uit te bouwen. Men zou kunnen laten zien hoe hij van een sterfelijke man verandert in de tweede man van Sauron.

Zo bouwt men de iconische schurk uit en krijgt hij een achtergrondverhaal dat hij verdient. De The Lord of the Rings-serie is sowieso op een perfect moment gesitueerd om de corruptie van de 'Nine' op te bouwen: de negen mensenkoningen die gecorrumpeerd worden door de ringen van macht.

De serie van Amazon speelt zich af tijdens de opkomst van Sauron, en heeft dus alle kans om ook de komst van de negen te laten zien en de koninkrijken die hij ten val bracht.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nog een toffe DC-serie naar HBO Max?
Series / Nieuws

Nog een toffe DC-serie naar HBO Max?

Jonah Hex zou naar HBO Max moeten komen wat de bedenker betreft.

Geen gesprek over de slechtste comic book-verfilming in de geschiedenis is compleet zonder op z'n minst even gerefereerd te hebben naar Jonah Hex. Dat was een kritische en commerciële ramp die ook nog eens vreselijk slecht gemaakt bleek te zijn.

Een pijnlijke constastering, want er was echt wel talent verbonden aan Jonah Hex, zowel voor de camera als daarachter. Mark Neveldine en Brian Taylor, het duo dat Jason Statham's gestoorde Crank-duologie schreef, verzorgde het script en de film werd geregisseerd door Jimmy Hayward. Hoofdrollen waren er verder voor Josh Brolin, Megan Fox, Jeffrey Dean Morgan, Michael Shannon, John Malkovich, Will Arnett, Lance Reddick en Michael Fassbender.

Nog een poging
Wat comic book-schrijver Jimmy Palmiotte betreft, zou Jonah Hex een eigen serie moeten krijgen op HBO Max.

Hij vindt het maar vreemd dat er geen serie gemaakt wordt, terwijl er genoeg "done-in-one" verhalen liggen:Jonah Hex was een cowboy met een verminkt gezicht die tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog streed aan de zijde van de Confederatie. En nu is hij premiejager en jaagt hij op Quentin Turnbull, een vijand waar hij al langer tegen strijdt.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Cobra Kai'-makers hebben een nu al legendarische cameo in gedachten
Series / Nieuws

'Cobra Kai'-makers hebben een nu al legendarische cameo in gedachten

Hilary Swank zou gewoon in Cobra Kai te zien kunnen zijn, tof toch?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Elk seizoen van Cobra Kai heeft ten minste een of twee belangrijke personages uit de Karate Kid-films teruggebracht om het verhaal van Daniel LaRusso en Johnny Lawrence te vertellen.

John Kreese, Ali Mills, Terry Silver, Chozen en anderen maakten hun opwachting in Cobra Kai. En nu vragen fans of de 'next Karate Kid' ook haar debuut gaat maken in Cobra Kai.

Cobra Kai-rol
In de vierde Karate Kid-film zie je hoe Hilary Swank het overneemt als hoofdrolspeler. Haar personage leerde net als Daniel LaRusso van Pat Morita's Mr. Miyagi om karate te gebruiken.

Zij is het belangrijkste personage in de complexe franchise dat nog niet te zien was in de serie Cobra Kai. Kijkers vragen zich dus af of het personage en de actrice wellicht te zien kunnen zijn in Cobra Kai. Het trio van bedenkers van de serie vertelde tegenover Fandom:

"Het enige dat we over haar kunnen zeggen, is dat we van Hilary Swank houden," aldus John Hurwitz. "We vinden haar een fenomenale actrice en we houden van haar personage in deze franchise. Zij leerde van Mr. Miyagi en is iemand die belangrijk is in het Karate Kid-universum. We kunnen niet zeggen of ze terugkeert, en of, als ze terug zou keren, hoe dat gebeurt."

"We kunnen er niet over vertellen verder. Misschien hebben we haar gesproken, maar misschien ook niet. We kunnen niets zeggen!" Cobra Kai zie je op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Malcolm in the Middle'-ster over geheugenverlies
Series / Nieuws

'Malcolm in the Middle'-ster over geheugenverlies

Het ging niet helemaal lekker met Frankie Muniz tijdens de opnames.

Voor een hele generatie kijkers, is Frankie Muniz deel van de jeugd geweest. Hij was te zien in franchises als Malcolm in the Middle en Agent Cody Banks. Maar de relatie van Muniz met het publiek is verschoven sinds hij in 2008 stopte.

Het gerucht ging dat hij met geheugenverlies te maken had na een paar mini-beroertes. In een interview met Steve-O's Wild Ride! podcast vertelde Muniz dat het niet om beroertes gaat, maar dat hij andere problemen had..

Malcolm in the Middle-ster
Muniz, die de hoofdrol in Malcolm in the Middle speelde, vertelde:

"Dit is voor het eerst dat ik dit gerucht heb kunnen verhelderen. Als je mijn naam zoekt, vind je informatie over hoe ik geen geheugen heb of dood ga aan beroertes. Je komt echt wel tegen dat Frankie dood gaat. Ik heb daar veel over gedacht de afgelopen jaren en weet je, waarom heb ik een slecht geheugen? De enige logische reactie die ik kan hebben, is: Ja, ik heb negen hersenschuddingen gehad. Die geef ik er niet de schuld van. Ik denk dat het vooral is dat ik zo fucking veel gedaan heb in die tijd, dat ik het mij niet allemaal kan herinneren."

"Heel eerlijk, ik weet niet veel meer van Malcolm in the Middle," aldus de acteur. "Het voelt bijna als ik er niet was. Dat maakt mij ergens wel verdrietig. Er komen dingen in mij op die ik zou moeten weten. Maar goed. Ik heb kunnen doen wat ik echt wilde, alleen weet ik er niet meer zoveel van."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Mensen zijn de echte vijand in 'Alien'-serie en dus niet de Xenomorph
Series / Nieuws

Mensen zijn de echte vijand in 'Alien'-serie en dus niet de Xenomorph

Xenomorph zijn eigenlijk een stuk liever dan mensen als je erover nadenkt.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Als je aan de Alien-franchise denkt, dan denk je aan de angstaanjagende Xenomorph die natuurlijk voor heel wat intergalactische terreur zorgt. Maar er zijn ook andere concepten die centraal komen te staan in de aankomende Alien-serie.

Dat vertelt maker Noah Hawley over zijn aankomende serie. We wisten al dat die duikt in de situatie op de Aarde tijdens het verhaal. We gaan dus geen crew van een ruimteschip zien die opgejaagd wordt door een alien, maar zien mogelijk heel andere 'monsters'.

De mens als schurk?
Het lijkt er namelijk op dat de FX-serie (die hier in Nederland vermoedelijk op Disney+ te zien zal zijn, via het STAR-menu) vooral kijkt naar de mensheid als slechteriken.

"Zoals Sigourney Weaver in de tweede film zegt: 'ik weet niet welke soort erger is. Zij fucken elkaar tenminste niet over een percentage'. Zelfs als de serie 60 procent van de beste horror-actie is, dan is er nog altijd de 40 procent waarbij we ons moeten afvragen: 'waar hebben we het over? Wat ligt eronder?' Thematisch moet het interessant zijn. Het is heel mooi om met deze wereld te mogen spelen."

De worsteling van de franchise was tot nu toe opmerkelijk genoeg wel de vraag hoe omgegaan moet worden met de thema's. Prometheus leunde in thema's van hebzucht en kunstmatige intelligentie en minder in het idee van een gevecht tussen de mensen en xenomorph.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hoe zat het met die gigantische ruzie op de set van 'Grey's Anatomy'?
Series / Nieuws

Hoe zat het met die gigantische ruzie op de set van 'Grey's Anatomy'?

Denzel Washington over de ruzie die hij met Ellen Pompeo zou hebben gehad op de set van Grey's Anatomy.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Denzel Washington reageert op Ellen Pompeo's verhaal rond een ruzie die hij met haar zou hebben gehad op de set van de serie Grey's Anatomy.

De medische dramaserie is al 17 jaar op televisiezender ABC te zien en daarmee de langst lopende scripted primetime serie die door het netwerk uitgezonden wordt. Centraal staan de levens van Meredith Grey (Pompeo) en andere werknemers van het Grey Sloan Memorial Hospital. Hun persoonlijke relaties staan natuurlijk centraal, wat de serie zo interessant maakt.

Grey's Anatomy-ruzie
In al zijn jaren heeft Grey's Anatomy heel wat toffe momenten met bekende sterren gehad. Sommigen verschenen niet voor de camera, maar er juist achter. Waaronder Denzel Washington, die in 2015 een aflevering regisseerde.

Tijdens de opnames van de aflevering The Sound of Silence van seizoen 12, raakten Pompeo en gastregisseur Washington in conflict. De actrice noemde het een verhitte ruzie, en zei dat ze wat tekst improviseerde tijdens de opnames van een scène en riep: "Kijk naar me terwijl je je verontschuldigingen aanbiedt. Kijk naar mij", waarna Washington zei: "Ik ben de regisseur, je vertelt hem niet wat hij moet doen", waarop zij zei: "Luister, motherfucker, dit is mijn serie. Dit is mijn set. Wie vertel je iets?"

De rest van de opnames lijken soepel verlopen te zijn, want toen Washington door Variety gevraagd werd of dit iets is wat hij zich kon herinneren, zei hij: "Nee, nee". Toen glimlachte hij en zei hij: "Maar het zit allemaal goed".

Grey's Anatomy zie je op Prime Video.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gigantische tegenslag voor 'Star Trek: Picard'
Series / Nieuws

Gigantische tegenslag voor 'Star Trek: Picard'

Star Trek: Picard ligt stil wegens een groot coronabroeinest op de set.

De productie van Star Trek: Picard blijkt een broeinest van corona te zijn geweest. De opnames van het nieuwe seizoen zijn stilgelegd.

Paramount+ heeft bekend gemaakt dat er meer dan vijftig mensen positief getest zijn op corona. Daarom is direct besloten om de opnames stil te leggen. Het past binnen een reeks tegenslagen voor Hollywood, want eerder werden de opnames van Grey's Anatomy en NCIS ook stilgelegd wegens zorgen over toenemende aantallen besmettingen.

Star Trek: Picard seizoen 3
Voor fans zit er allicht een gouden randje aan het nieuws. Het gaat namelijk om de opnames van Star Trek: Picard seizoen 3 en niet seizoen 2. Het tweede seizoen is al af en het derde seizoen wordt nu opgenomen. Of beter, werd opgenomen tot de opnames stil kwamen te liggen.

The Hollywood Reporter weet te melden dat er niet alleen crewleden ziek bleken te zijn, maar dat er ook castleden positief getest zijn.

Het idee is om de opnames volgende maand al te hervatten, maar de vraag is of dat wel gaat lukken gezien het hoge aantal besmettingen. CBS Studios ging niet in op het nieuws.

Star Trek: Picard is dus niet de enige serie die te maken heeft met een flinke tegenvaller als gevolg van corona. Star Trek: Picard binge je nu op Prime Video.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Zin in meer 'The Witcher'? Dan hebben we goed nieuws over seizoen 3
Series / Nieuws

Zin in meer 'The Witcher'? Dan hebben we goed nieuws over seizoen 3

The Witcher kan bijna van start met de opnames van zijn derde seizoen!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De datum waarop de opnames van The Witcher seizoen 3 van start zouden gaan is naar het schijnt onthuld. Het lijkt erop dat we niet eens zo heel lang hoeven te wachten op nieuwe afleveringen in de franchise van Netflix.

The Witcher ging in december 2019 van start. Twee jaar later, wat deels kwam door het coronavirus, verscheen op 17 december het tweede seizoen. In dat seizoen zie je Geralt en Ciri naar Kaer Morhen reizen, waar ze andere Witchers ontmoeten, waaronder de mentor van Geralt, Vesemir.

The Witcher seizoen 3
Er wordt nu druk gewerkt aan het derde seizoen. Volgens de site Redanian Intelligence gaat de preproductie van het derde seizoen van The Witcher deze maand van start.

Dat niet alleen, ook stelt Redanian Intelligence dat de daadwerkelijke productie van het derde seizoen van The Witcher, al in maart gaat beginnen. Dat betekent dat we vermoedelijk ergens in het eerste kwartaal van 2023 het nieuwe seizoen kunnen verwachten.

De kritische ontvangst van het tweede seizoen van The Witcher was sterk, maar de publieksrating van het seizoen was op sites als Rotten Tomatoes en Metacritic een stuk minder hoog. Vooral omdat liefhebbers van de games en de boeken teleurgesteld waren met de richting van de nieuwe serie. Sommigen noemen het zelfs 'fanfictie' in plaats van een verfilming.

The Witcher seizoen 1 en 2 zie je op Netflix.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.