'Cobra Kai'-makers hebben een nu al legendarische cameo in gedachten

Hilary Swank zou gewoon in Cobra Kai te zien kunnen zijn, tof toch?

Jim Pedd, 8 januari 2022 11:22

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Elk seizoen van Cobra Kai heeft ten minste een of twee belangrijke personages uit de Karate Kid-films teruggebracht om het verhaal van Daniel LaRusso en Johnny Lawrence te vertellen.
John Kreese, Ali Mills, Terry Silver, Chozen en anderen maakten hun opwachting in Cobra Kai. En nu vragen fans of de 'next Karate Kid' ook haar debuut gaat maken in Cobra Kai.

Cobra Kai-rol
In de vierde Karate Kid-film zie je hoe Hilary Swank het overneemt als hoofdrolspeler. Haar personage leerde net als Daniel LaRusso van Pat Morita's Mr. Miyagi om karate te gebruiken.

Zij is het belangrijkste personage in de complexe franchise dat nog niet te zien was in de serie Cobra Kai. Kijkers vragen zich dus af of het personage en de actrice wellicht te zien kunnen zijn in Cobra Kai. Het trio van bedenkers van de serie vertelde tegenover Fandom:

"Het enige dat we over haar kunnen zeggen, is dat we van Hilary Swank houden," aldus John Hurwitz. "We vinden haar een fenomenale actrice en we houden van haar personage in deze franchise. Zij leerde van Mr. Miyagi en is iemand die belangrijk is in het Karate Kid-universum. We kunnen niet zeggen of ze terugkeert, en of, als ze terug zou keren, hoe dat gebeurt."

"We kunnen er niet over vertellen verder. Misschien hebben we haar gesproken, maar misschien ook niet. We kunnen niets zeggen!" Cobra Kai zie je op Netflix.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Hilary Swank, Cobra Kai, Netflix

Populair nieuws