Zin in meer 'The Witcher'? Dan hebben we goed nieuws over seizoen 3

Zin in meer The Witcher? Dan hebben we goed nieuws

The Witcher kan bijna van start met de opnames van zijn derde seizoen!

Jim Pedd, 8 januari 2022 om 08:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De datum waarop de opnames van The Witcher seizoen 3 van start zouden gaan is naar het schijnt onthuld. Het lijkt erop dat we niet eens zo heel lang hoeven te wachten op nieuwe afleveringen in de franchise van Netflix.
The Witcher ging in december 2019 van start. Twee jaar later, wat deels kwam door het coronavirus, verscheen op 17 december het tweede seizoen. In dat seizoen zie je Geralt en Ciri naar Kaer Morhen reizen, waar ze andere Witchers ontmoeten, waaronder de mentor van Geralt, Vesemir.

The Witcher seizoen 3
Er wordt nu druk gewerkt aan het derde seizoen. Volgens de site Redanian Intelligence gaat de preproductie van het derde seizoen van The Witcher deze maand van start.

Dat niet alleen, ook stelt Redanian Intelligence dat de daadwerkelijke productie van het derde seizoen van The Witcher, al in maart gaat beginnen. Dat betekent dat we vermoedelijk ergens in het eerste kwartaal van 2023 het nieuwe seizoen kunnen verwachten.

De kritische ontvangst van het tweede seizoen van The Witcher was sterk, maar de publieksrating van het seizoen was op sites als Rotten Tomatoes en Metacritic een stuk minder hoog. Vooral omdat liefhebbers van de games en de boeken teleurgesteld waren met de richting van de nieuwe serie. Sommigen noemen het zelfs 'fanfictie' in plaats van een verfilming.

The Witcher seizoen 1 en 2 zie je op Netflix.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Witcher, Netflix, Seizoen 3, Lauren Schmidt Hissrich, Henry Cavill

Populair nieuws