search
Eindelijk meer duidelijk over 'The Boys' spin-off
Series / Nieuws

Eindelijk meer duidelijk over 'The Boys' spin-off

The Boys krijgt dit jaar seizoen drie en later volgt een spin-off met tieners.

Gisteren verscheen een korte teaser voor het derde seizoen van The Boys. Daarin zagen we de compleet gestoorde Homelander. Ook werd duidelijk dat het seizoen start op 3 juni 2022 en dat er acht afleveringen verschijnen.

Na het derde seizoen kunnen we ons opmaken voor nog meer The Boys. Vermoedelijk zal het eerstvolgende seizoen een spin-off serie zijn over jonge superhelden die studeren aan de Godolkin University.

Golden Boy in de spin-off?
Tijdens de Vought News Network: Seven on 7-webserie werd nu wat meer duidelijk over de spin-off. We zagen een kort interview met Hughie Campbell (Jack Quaid) en het volgende werd gezegd door anchor Cameron Coleman (Matthew Edison):

"In slechts een paar maanden tijd zullen de beste en slimste jonge helden van Godolkin University hun dromen zien uitkomen of instorten. Alles waaraan ze de afgelopen vier jaar hebben getraind, komt bij elkaar. Het staat allemaal op het spel voor deze collegiale helden doordat lucratieve contracten om Amerika's grootste steden te verdedigen allemaal voor het grijpen liggen.

En hoewel de concurrentie dit jaar zeker intens zal zijn, kunnen mensen niet stoppen met praten over Godolkin University junior Golden Boy. Hij wordt gezien als de beste keuze van volgend jaar. De toekomst van Amerika is nog nooit zo rooskleurig geweest, en ik kan niet wachten om te zien wat deze nieuwe generatie helden te wachten staat."




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen