Post-apocalyptische 'Station Eleven' brengt de wereld bij elkaar

'Station Eleven' brengt de wereld bij elkaar

De HBO serie met Mackenzie Davis en Himesh Patel is binnenkort te zien.

Bram de Groot, 8 januari 2022 om 15:23

Ook HBO Max werkt aan een enorme lading tv-series om ons komende jaren mee te verrassen. We zullen dus heel wat eerste seizoenen van nieuwe series te zien krijgen in 2022. Eind verleden jaar starte de Post-apocalyptische serie Station Eleven. Hieronder zie je een leuke promo.
De serie Station Eleven, die op Rotten Tomatoes op een sterke 97% staat, gaat over de overlevenden van een verwoestende grieppandemie terwijl ze proberen de samenleving weer op te bouwen.

Er zijn rollen voor onder meer Mackenzie Davis, Himesh Patel, Daniel Zovatto, David Wilmot, Matilda Lawler, Philippine Velge, Nabhaan Rizwan, Lori Petty, Gael Garcìa Bernal en Danielle Deadwyler.

Leuke promo voor de serie
Op YouTube staat het volgende te lezen: "Het einde van de wereld is nog maar het begin. Om de première van de nieuwe HBO Limited-serie Station Eleven te vieren, worden fans in New York en Los Angeles geconfronteerd met een aantal spannende en onverwachte verrassingen.

De serie komt van Patrick Somerville en is gebaseerd op de internationale bestseller van Emily St. John Mandel. Het verhaal van [i]Station Eleven
gaat over de kracht van kunst en cultuur.
Bron: HBO

Lees meer over: Mackenzie Davis, Himesh Patel, Station Eleven, HBO Max

Populair nieuws