Captain America uit 'The Boys' op heftige foto

Captain America uit 'The Boys' op heftige foto

Soldier Boy uit het derde seizoen van The Boys staat er daadkrachtig bij.

Bram de Groot, 8 januari 2022 16:39

In de eerdere seizoen van de keiharde superheldenserie The Boys van Amazon Prime Video werden er flink wat grappen gemaakt over de grote franchises van Marvel en vooral DC. In seizoen drie zijn de pijlen meer gericht op Marvel.
Zo debuteert in het nieuwe seizoen een nieuw personage dat gebaseerd is op Captain America uit de comics en films van Marvel. Dit is Soldier Boy van Supernatural-acteur Jensen Ackles. Even geleden zagen we al een eerste foto. Nu hebben we er weer een.

Nieuwe blik op Soldier Boy
Op Instagram zien we nu een nieuwe foto van Soldier Boy, onder heftige omstandigheden. "JUNE 3rd. THE BOYS Season 3. Soldier Boy is coming…😏. 📸," schrijft Ackles bij de foto.

Op 3 juni staan de eerste drie afleveringen van het nieuwe seizoen op Amazon Prime Video en daarna volgt iedere week een nieuwe aflevering. Er zijn er in totaal acht en in juli wordt het seizoen alweer afgerond.

Bron: Instagram

Lees meer over: The Boys, Karl Urban, Erin Moriarty, Antony Starr, Katia Winter, Eric Kripke, Laurie Holden, Jensen Ackles, Nick Wechsler

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws