search
Krijgt deze Arrowverse-serie wel een crossover?

Krijgt deze Arrowverse-serie wel een crossover?

Naomi lijkt niet snel tot een crossover te leiden, in elk geval niet in seizoen 1.

Jim Pedd
Het eerste seizoen van The CW-serie Naomi maakt onderdeel uit van het Arrowverse. De show zal echter nog geen crossover maken met de rest van het Arrowverse.

The CW is het thuis van series als The Flash, Superman & Lois, Batwoman en Legends of Tomorrow. Je zou verwachten dat er wel een crossover aan zit te komen, maar dat is dus niet het geval.

Geen Arrowverse-crossover
Naomi is bedacht door Ava DuVernay. Het is een verfilming van de gelijknamige DC Comics, bedacht door Brian Michael Bendis, David F. Walker en Jamal Campbell.

Centraal in Naomi staat de tiener Naomi McDuffie, die een mysterieuze crash meemaakt in haar thuisstadje, waarna ze achter haar eigen verborgen lotsbestemming aan gaat. DuVernay heeft nu al slecht nieuws voor je als je zou denken dat de show snel een crossover kan gaan maken met het Arrowverse.

"Ik denk dat dit het eerste deel van het Naomi-verse is," begon DuVernay tegenover Collider, in een uitleg waarin ze ook vertelde dat de serie Naomi eerst zelf opgebouwd moet worden, alvorens men meer gaat doen.

Wel vertelde uitvoerend producent Jill Blankenship dat een crossover in de toekomst mogelijk is.Aanbevolen artikelen